Advertentie verwijderd

Appartement Churchillweg in Wageningen

6706 AA Wageningen (Gelderland)

€900 Huurprijs p.m.
95 m²

Over deze woning

Op een centrale ligging dichtbij het centrum van Wageningen mogen wij een grote 4-kamer bovenwoning (2 verdiepingen) aanbieden van maar liefst 95 m2.

De woning is centraal gelegen op korte afstand van het gezellige stadscentrum van Wageningen en diverse faciliteiten als scholen, kinderopvang, supermarkt en openbaar vervoer.

indeling entree op de begane grond (hier is plaats voor een wasmachine en vaatwasser) Vaste trap naar de 1e verdieping. Je komt binnen in de keuken; de keuken zal worden vernieuwd.

Vanuit de keuken heb je toegang tot het dakterras, alsmede de badkamer en 3 slaapkamers.

Alle slaapkamers op de eerste verdieping meten circa 16 tot 20 m2 en hebben allen een wasbak. Een van de slaapkamers kan natuurlijk ook als woonkamer fungeren. Er zijn twee kamers aan de voorkant en 1 kamer aan de achterkant.

Trap naar de tweede verdieping. De tweede (zolder) verdieping meet circa 45 m2 en beschikt ook over een verwarming en voldoende ramen.

Bijzonderheden: Verwarming middels gaskachels geen servicekosten Genoemde prijs is exclusief gas/water/elektra en internet. Voorkeur gaat uit naar starters, echter studenten mogen ook reageren (geen kamerverhuur; volledige woning te huur op 1 contract) Servicekosten: €50,00

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
95 m²
Adres
Churchillweg Wageningen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Direct