Advertentie verwijderd

Huis Oosteinde in Warmond

2361 HA Warmond (Zuid-Holland)

€1.550 Huurprijs p.m.
238 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Karakteristieke woonboerderij. Deze woonboerderij is gelegen in het sfeervolle Warmond midden in het hartje van de Randstad (nabij de A44 en NS station Sassenheim). De ligging is uniek met uitzicht op het Bos van Krans en aan het einde van een doodlopende weg. Even weg uit de drukte kan de rust worden ervaren voor balans in een dynamische omgeving.

De karakteristieke woonboerderij is gelegen op een kavel van 1071m2 en betreft een woning van 650m3 met een woonoppervlak van 238m2.

Het pand dateert uit het jaar 1900 en bevat vele authentieke elementen waarvan de originele balken het meest in het oog springen. Door de jaren heen is het pand gebruikt als bollenschuur, gedeelde werkwoning en uiteindelijk als riante woonboerderij.

Beschrijving begane grond De woonkamer is uitgerust met een open haard, houten vloer en karakteristieke raamkozijnen. Constructiebalken zijn zichtbaar. De begane grond bestaat verder uit één slaapkamer, (eet)keuken, badkamer, toilet, zijkamer en inpandige schuur. Bij de schuur is een achteringang die niet zichtbaar is vanuit de weg. De staat van de woning is enige mate gedateerd en verdient aanbeveling te renoveren.

Bijzonderheden: Alle ramen zijn uitgevoerd met een voorzetraam voor isolatie Toegang tot het terras is via de keuken Slaapkamer heeft ingebouwde kast Toegang naar de schuur via de zijkamer en achterom

De tuin en terras liggen formidabel. Gericht op het zuiden is de gehele dag zon met een vrij uitzicht op het nabijgelegen bos. De lange zijgevel van het huis wordt omkraagt door rijkbloeiende rozen die een mediterrane sfeer oproepen.

Aan de voorzijde van het pand is het grootste deel van de tuin. Aangelegd met enkele fruitbomen en ideaal om een garage cq veranda te bouwen waardoor de tuin meer bij het huis betrokken wordt. Overigens nu ideaal voor een potje voetbal of extra parkeerplaatsen.

Beschrijving eerste etage: De zolder van het huis is gigantisch. Met op dit moment twee grote slaapkamers en een enorme berging. Door de voormalige bewoonster werd dit deel van het huis voornamelijk gebruikt als logeerkamer en opslag. Karakteristiek zijn de oude constructiebalken en de oude plankenvloer.

Te huur voor een periode van 4-6 maanden. Het huis wordt gemeubileerd verhuurd.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Woonboerderij)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1896
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
238 m²
Perceeloppervlakte
1071 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Redelijk
Adres
Oosteinde Warmond

Extra informatie

Tuin
Terras
Douche
Open haard
Dakraam
Zolder
Eetkamer
Internetverbinding
Rioolaansluiting
Parkeerplaats
Opslagkamer
Buiten het centrum
Buiten bebouwde kom
Aan rustige weg
Open ligging
Vrij uitzicht
Beschutte ligging

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.550 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar