Advertentie verwijderd

Appartement Rijnstraat in Woerden

3441 BP Woerden (Utrecht)

€2.250 Huurprijs p.m.
125 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

DE HAVENPOORT IS WONEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD VAN WOERDEN MET UITZICHT OVER DE HAVEN. In het hart van het centrum van Woerden is in 2013 "De Havenpoort" gerealiseerd. Een stijlvol woongebouw op de kop van de Haven als entree van de Woerdense binnenstad, waar de Voorstraat, de Rijnstraat en de Westdam tezamen komen. Dit wooncomplex bestaan uit zes (6) comfortabele en luxe ingerichte huur appartementen met ruime buitenruimten en met voor ieder huurappartement één parkeerplaats en ruime berging in het souterrain.

Begane grond

De Havenpoort is fantastisch wonen op een unieke locatie in de binnenstad met al zijn voorzieningen, uitzicht op de Haven, het Westdam Park en diverse andere parken in de directe omgeving.

Gelegen op de 3e verdieping op de hoek Voorstraat-Rijnstraat .

Dit zeer luxe afgewerkte appartement van 125m² woonoppervlakte met een buitenterras van circa 92m². Het appartement is gelegen in het centrum van Woerden met vrijwel alles op korte loopafstand. Het appartement heeft een zeer ruime woonkamer met open luxe keuken van 60m² en voorzien van Siematic apparatuur en twee ruime slaapkamers.

Er is een fraaie en luxe afgewerkte badkamer met een separaat toilet. Tevens is er de beschikking over een parkeerplaats en ruime berging in het souterrain. De afgesloten parkeerkelder welke te bereiken is doormiddel van de autolift, een personenlift naar alle verdiepingen en een fietsenlift.

Balkon/dakterras

Buitenterras van circa 92m². op het zuidwesten

Kenmerken

WOERDEN: De gemeente Woerden bestaat uit ca 52.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan het gymnasium, veel uiteenlopende sportverenigingen en een uiteenlopend aanbod van winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.

Het oude centrum met al zijn monumentale panden, het stadsplein, warme bakkers, ambachtelijke slager, cafés en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak en met een goede bereikbaarheid naar het station met rechtstreekse trein verbindingen naar Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Leiden. Met de auto is Woerden uitstekend bereikbaar via de Rijksweg A12 en A2.

Wat aan te leveren door huurder aan makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. in aparte PDF bestanden.

  • geldig legitimatiebewijs van beide zijde.
  • drie recente salarisstroken
  • een bewijs (bankafschrift) waarop duidelijk de 3 meest recente salarisstortingen conform salarisstrook zijn voldaan.
  • werkgeversverklaring
  • huidige woon- en verblijfplaats.
  • Bankpas voor- en achterzijde

Alle hierboven vermelde gegevens worden in gebracht in het programma van HUURCHECK Nederland. Zodra de gegevens door Huurcheck zijn beoordeeld en goedgevonden, gaan we over tot het opstellen van een huurcontract.

Fotografie: TEXT EXTRA Daniëlle Verweij

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
125 m²
Inhoud
375 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Rijnstraat Woerden

Extra informatie

Tuin
Garage
Kabel TV
Lift
Schuifpui
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
In het centrum
Vrij uitzicht
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 2.250 p/m
Beschikbaar per
Direct