Advertentie verwijderd

Huis Achterstraat in Woerden

3441 EG Woerden (Utrecht)

€1.100 Huurprijs p.m.
72 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Een prachtig gerenoveerde tussenwoning met twee slaapkamers in het centrum Woerden. De woning is gesitueerd in een monumentaal pand. Het goed onderhouden pand heeft een woonkamer met een prachtige houten vloer, moderne inbouwkeuken, twee slaapkamers, luxe badkamer, dakterras, bergzolder en kleine fietsenberging.

Begane grond

Entree, hal met berging, toilet met wandcloset en fontein, trapopgang en toegang naar de woonkamer met open luxe keuken met inbouwapparatuur.

Eerste verdieping

Overloop met vlizotrap, toiletruimte voorzien van wandcloset, twee slaapkamers, van resp. 10m² en 6m² met inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang naar een dakterras van circa 3m². De licht betegelde, luxe badkamer heeft een ruime douche, wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Bereikbaar door middel van een vlizotrap, een ruime bergzolder van circa 12,5m²

Balkon/dakterras

Dakterras

Kenmerken

Begane grond is voorzien van een houten vloer Eerste verdieping pvc viny Alle wanden afgewerkt met scanbehang Luxe badkamer Luxe keuken

Borg twee maanden Gunning verhuurder

Wat aan te leveren door huurder aan makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. in aparte PDF bestanden.

  • geldig legitimatiebewijs van beide zijde.
  • drie recente salarisstroken
  • een bewijs (bankafschrift) waarop duidelijk de 3 meest recente salarisstortingen conform salarisstrook zijn voldaan.
  • werkgeversverklaring
  • huidige woon- en verblijfplaats.
  • Bankpas voor- en achterzijde

Alle hierboven vermelde gegevens worden in gebracht in het programma van HUURCHECK Nederland. Zodra de gegevens door Huurcheck zijn beoordeeld en goedgevonden, gaan we over tot het opstellen van een huurcontract.

WOERDEN: De gemeente Woerden bestaat uit ca 50.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan het gymnasium, een streekziekenhuis, veel uiteenlopende sportverenigingen en een uiteenlopend aanbod van winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.

Het oude centrum met al zijn monumentale panden, het stadsplein, warme bakkers, ambachtelijke slager, cafés en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak en met een goede bereikbaarheid naar het station met rechtstreekse trein verbindingen naar Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Leiden. Met de auto is Woerden uitstekend bereikbaar via de Rijksweg A12 en A2.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
72 m²
Perceeloppervlakte
89 m²
Inhoud
310 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Achterstraat Woerden

Extra informatie

Tuin
Balkon
Kabel TV
Dakraam
Opslagkamer
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 1.100 p/m
Beschikbaar per
Direct