Advertentie verwijderd

Huis Stationsweg West in Woudenberg

3931 ES Woudenberg (Utrecht)

€2.250 Huurprijs p.m.
223 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

**makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. van Amersfoort biedt aan: ** Dit prachtige en grote ‘’Amerikaanse huis’’ in Woudenberg. Dichtbij het centrum van Woudenberg, maar ook dichtbij de uitvalswegen én de natuur. Het is een geweldig modern huis met verrassend veel ruimte in Woudenberg, is gesitueerd dichtbij het Henschotermeer en in een bosrijke landelijke omgeving.

Begane grond:

Via de voordeur betreedt u de ruime gang. De gang is voorzien van een donkere tegelvloer. Hier bevindt zich een opbergkast, een modern toilet, voorzien van een wastafeltje en een zwevend toilet een meterkast en een garderobe. In deze ruime hal treft u tevens de trap richting de eerste verdieping aan. Via de glazen toegangsdeur in de gang, loopt u via een kleine trap de woonkamer binnen.

Woonkamer: Deze grote woonkamer omvat veel ruimte en veel daglicht door de diverse grote raampartijen. In de woonkamer bevinden zich twee schuifpuien richting de achtertuin. De woonkamer is netjes afgewerkt en heeft ingebouwde spotjes in het plafond en diverse design radiatoren. De woonkamer is voorzien van een houten parketvloer. Als u verder de woonkamer inloopt, bevindt zich aan de rechterkant de keuken, met een speciaal kookeiland met een elektrische kookplaat en afzuigkap. In de keuken bevinden zich diverse opbergkasten, waarvan één met een oven/magnetron, veel ruime en diepe opberglades een vaatwasser en een koelvries-combinatie. Door de openheid tussen de keuken en de woonkamer heerst hier een knusse sfeer welke door de grote open haard versterkt wordt.

Kantoorruimte: Aansluitend aan de woonkamer, aan de kant van de Stationsweg, bevindt zich een kantoor waar u rustig kunt werken, met genoeg ruimte voor een bureau, een extra tafel en een grote vaste inbouwkast en uitzicht op de ruimte voortuin. Hier bevinden zich diverse raampartijen en een schuifpui met verbinding naar de achtertuin. Als u verder de woonkamer inloopt, bevindt zich aan de rechterkant de keuken, met een speciaal kookeiland met een elektrische kookplaat en afzuigkap. In de keuken bevinden zich diverse opbergkasten, waarvan één met een oven/magnetron, veel ruime en diepe opberglades een vaatwasser en een koelvries-combinatie. Door de openheid tussen de keuken en de woonkamer heerst hier een knusse sfeer welke door de grote open haard versterkt wordt.

1 e etage:

1 e slaapkamer: Via de houten open trap in de gang, komt u op de eerste verdieping op de overloop terecht. De eerste kamer rechts, is een kamer met een groot raam én een schuifpui richting het betegelde balkon. In de kamer treft u een vide aan, een kleinere tweede verdieping binnen deze kamer. Op de vide is ruimte voor een kast en een tweepersoonsbed of bank. De vide heeft een schuin aflopend dak met een raam. Verder is er voldoende ruimte voor kasten en een bureau aanwezig.

2 e slaapkamer: Aan de linkerkant op de eerste etage, aan de kant van de Stationsweg, bevindt zich een ruime kamer met een vide, een kleinere tweede verdieping binnen de kamer. Op de vide is eveneens ruimte voor een tweepersoonsbed of een bank met een klein kastje. In de kamer is verder ruimte voor diverse kasten, een bureau en treft u extra opbergruimtes aan onder de raampartijen.

1 e badkamer: Naast en tegenover de benoemde twee kamers, bevindt zich de badkamer met zwevend toilet, een bad met losse douchekop, een douche en een wastafel en twee spiegels.

3 e slaapkamer met 2 e badkamer: Wanneer u verder op de overloop loopt, is er rechts een slaapkamer met wederom een schuifpui richting een betegeld balkon. Hier bevinden zich grote ramen en is er ruimte voor een dubbele grote kast en een tweepersoonsbed. Via deze kamer heeft u toegang tot de tweede badkamer met een wastafel, twee grote spiegels, een ruim klavervormig bubbelbad en een opbergkast. De muren van de badkamer zijn betegeld en er ligt laminaat op de vloer.

4 e slaapkamer: De vierde slaapkamer, de slaapkamer links vanaf de overloop en aan Stationsweg gesitueerd, is ruim en heeft een gedeeltelijk schuin aflopend dak waardoor de kamer een speels karakter krijgt. Ook deze kamer heeft diverse grote ramen waardoor er veel daglicht is. Onder de raampartijen treft u extra opbergruimtes aan. Verder is hier voldoende ruimte voor diverse kasten en een groot bureau en een één of tweepersoonsbed.

De totale eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Ook op deze etage treft u in alle ruimtes moderne design radiatoren aan.

2e etage:

Vanaf de overloop kunt u via een vlizotrap de vliering betreden. De vliering omvat diverse schotten met veel bergruimte en extra ruimte voor het plaatsen van kasten. De vliering heeft een kantelraam. Hier bevindt zich tevens de ketelruimte van de verwarming.

Garage:

De oprit is ruim en staat in verbinding met de Stationsweg. De oprit biedt ruimte aan 2 auto’s. Daarnaast is er ruimte voor het stallen van diverse fietsen. De garage, naast de keuken, heeft genoeg ruimte voor een extra koel/vries combinatie, een droger, een wasmachine, kapstokken en diverse kasten. Als u vanuit de garage het pand binnenloopt, treft u aan de rechterzijde een modern toilet aan. Deze is betegeld, bevat een zwevend toilet en wastafeltje.

Kantoorruimte:

Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een ruim kantoor met ruimte voor meerdere bureaus en kasten. Het kantoor heeft een eigen toegangsdeur welke vanaf de Stationsweg bereikbaar is. Ook in dit kantoor zijn er grote ramen aanwezig, wat zorgt voor veel daglicht. Het is een fijne plek om te werken.

Voortuin, zijtuin en achtertuin:

De voortuin is groot en heeft een gazon. Er is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een trampoline of een ander speeltoestel. De achtertuin heeft een tweetal zonnige terrassen en een groot gazon waar één of meerdere tuinsets op geplaatst kunnen worden. Verder is de achtertuin gedeeltelijk begrensd met een houten schutting voorzien van een houten deur met een uitgang richting het achter de tuin gelegen grote parkeerterrein. Aansluitend aan de achtertuin treft u een bestraat gedeelte achter het kantoor aan, waar bijvoorbeeld de kliko’s geplaatst kunnen worden. Het is mogelijk om via de voortuin, zijtuin en achtertuin geheel rondom het huis te lopen.

BIJZONDERHEDEN

 • Per 1 november 2019 beschikbaar.
 • Huurperiode: 12 maanden.
 • Huurprijs: € 2250,00 per maand.
 • Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke heffingen.
 • Waarborgsom: 1 maand huur
 • GEEN courtage! makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. werkt als verhuurmakelaar voor de eigenaar.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. The rental agent of Amersfoort is delighted to offer:

This beautiful and large "American house" in Woudenberg. Near the center of Woudenberg, but also close to the highways and nature. It is a great modern house with a surprising amount of space in Woudenberg, is situated close to the Henschotermeer and in a wooded rural area.

Ground floor:

You enter the spacious hall through the front door. The corridor has a dark tiled floor. Here is a storage cupboard, a modern toilet with a washbasin and a floating toilet, a meter cupboard and a wardrobe. In this spacious hall you will also find the stairs to the first floor. You enter the living room via a small staircase through the glass entrance door in the hallway.

Living room: This large living room includes a lot of space and lots of daylight through the various large windows. In the living room there are two sliding doors towards the back garden. The living room is nicely finished and has built-in spotlights in the ceiling and various design radiators. The living room has a wooden floor. If you walk further into the living room, the kitchen is on the right-hand side, with a special cooking island with an electric hob and extractor hood. In the kitchen there are various storage cupboards, one with an oven / microwave, spacious storage, a dishwasher and a fridge freezer combination. Because of the openness between the kitchen and the living room, there is a cozy atmosphere that is enhanced by the large fireplace.

Office space: Adjacent to the living room, on the side of the Stationsweg, is an office where you can work quietly, with enough space for a desk, an extra table and a large fixed built-in storage and a view of the front garden area. Here are various windows and a sliding door with connection to the backyard. If you walk further into the living room, the kitchen is on the right-hand side, with a special cooking island with an electric hob and extractor hood. In the kitchen there are various storage cupboards, one with an oven / microwave, many spacious and deep storage drawers, a dishwasher and a fridge freezer combination. Because of the openness between the kitchen and the living room, there is a cozy atmosphere that is enhanced by the large fireplace.

1st floor:

1st bedroom: Via the wooden open staircase in the corridor you will reach the landing on the first floor. The first room on the right is a room with a large window and a sliding door towards the tiled balcony. In the room you will find a void, a smaller second floor within this room. On the mezzanine there is room for a cupboard and a double bed or couch. The void has a sloping roof with a window. There is also sufficient space for cupboards and a desk.

2nd bedroom: On the left-hand side on the first floor, on the side of Stationsweg, there is a spacious room with a vide, a smaller second floor within the room. The mezzanine also has space for a double bed or a couch with a small cupboard. In the room there is also space for various cupboards, a desk and you will find extra storage spaces under the windows.

1st bathroom: Next to and opposite the appointed two rooms is the bathroom with a toilet, a bath with a separate shower and a sink and two mirrors.

3rd bedroom with 2nd bathroom: When you walk further on the landing, there is a bedroom on the right with again a sliding door towards a tiled balcony. Here are large windows and there is room for a double large closet and a double bed. Through this room you have access to the second bathroom with a sink, two large mirrors, a spacious clover-shaped bubble bath and a storage cupboard. The walls of the bathroom are tiled and there is laminate on the floor.

4th bedroom: The fourth bedroom, the bedroom to the left from the landing and located on Stationsweg, is spacious and has a partially sloping roof, giving the room a playful character. This room also has several large windows so there is a lot of daylight. You will find extra storage space under the windows. Furthermore, there is enough space for various cupboards and a large desk and a single or double bed.

The total first floor has a laminate floor. Also on this floor you will find modern design radiators in all rooms.

2nd floor:

From the landing you can enter the loft via a loft ladder. The attic includes various bulkheads with lots of storage space and extra space for placing cupboards. The attic has a tilt window. Here is also the boiler room of the heating.

Garage:

The driveway is spacious and is connected to the Stationsweg. The driveway offers space for 2 cars. In addition, there is room for storing various bicycles. The garage, next to the kitchen, has enough space for an extra fridge / freezer combination, a dryer, a washing machine, coat racks and various cupboards. When you enter the building from the garage, you will find a modern toilet on the right-hand side. This is tiled, contains a floating toilet and washbasin.

Office space:

At the rear of the house is a spacious office with space for several desks and cupboards. The office has its own access door which is accessible from Stationsweg. There are also large windows in this office, which provides plenty of daylight. It is a nice place to work.

Front garden, side garden and back garden:

The front garden is large and has a lawn. There is enough space for a trampoline or other play equipment, for example. The back garden has two sunny terraces and a large lawn on which one or more garden sets can be placed. Furthermore, the back garden is partially bordered with a wooden fence with a wooden door with an exit towards the large parking area behind the garden. Adjacent to the back garden you will find a paved area behind the office. It is possible to walk all around the house through the front garden, side garden and back garden.

PARTICULARITIES

 • Available from November 1, 2019.
 • Rental period: 12 months.
 • Rent: € 2,250.00 per month.
 • Rent is excluding gas, water, electricity, internet, TV and municipal taxes.
 • Deposit: 1 month rent
 • NO brokerage fee! makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. works as a rental agent for the owner.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
223 m²
Perceeloppervlakte
694 m²
Inhoud
852 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Stationsweg West Woudenberg

Extra informatie

Tuin
Balkon
Garage
Jacuzzi
Alarminstallatie
Kabel TV
Rookkanaal

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar