Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Patroonsweg in Zeewolde

3892 DB Zeewolde (Flevoland)

€608 Huurprijs p.m.
Gemeubileerd
Bestaande bouw
2000

Over deze woning

We bieden je een ideale kantoorruimte aan met vele extra gemakken. Het kantoor van 54 m² is gelegen aan de achterkantkant van het bedrijfsverzamelgebouw. Het kantoor is instapklaar. Het is keurig afgewerkt, voorzien van een systeemplafonds, nette vloerbedekking, een airco en diverse elektra-aansluitpunten. De bureaus die blijven zelfs staan.

Begane grond

De verzorgde entree maakt een representatieve indruk. Hier kun je vol trots je klanten ontvangen. Een aantal grote pluspunten zijn hier de extra faciliteiten die dit complex je biedt: Zo mag je gebruik maken van een compleet ingerichte spreekkamer waar je in alle beslotenheid zaken kunt bespreken of werkoverleg kunt houden. Verder is er een nette kantine met keuken en koelkast, en is er een dames- en heren toilet. Wat ook een groot gemak is dat het kantoor regelmatig voor je wordt schoongemaakt.

Kenmerken

In de huurprijs zit al het bovenstaande verwerkt. Maar zelfs nog meer; Het is een all-in prijs waar ook de elektra-, water- en stookkosten in zijn verwerkt. Zelfs de belastingen zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor en naast het kantoor zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs: op aanvraag. Er wordt geen BTW geheven over de huurprijs. Borgsom: nader te bepalen. Huurperiode per 2 jaar, telkens verlengd met 2 jaar.

Beschikbaar per direct.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Interieur
Gemeubileerd
Perceeloppervlakte
278 m²
Inhoud
180 m³
Adres
Patroonsweg Zeewolde

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 608 p/m
Beschikbaar per
Direct