Advertentie verwijderd

Appartement Slotlaan in Zeist

3701 GH Zeist (Utrecht)

€1.095 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Licht en verzorgd 3-kamer appartement in Zeist

Huurprijs: € 1095,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten Beschikbaar: 07 april 2019 Huurperiode: Bepaalde tijd 12 maanden - mogelijke verlenging Staat: Gestoffeerd inclusief wasmachine

HIGHLIGHTS:

  • Gelegen in het centrum van Zeist
  • Om de hoek van supermarkt en busstation Zeist
  • Lichte woonkamer
  • 2 slaapkamers

EEN KORTE TOUR: Het appartement is gelegen op de bovenste etage van het pand. Via eigen entree komt u bij de trap naar het eigen appartement. Via de overloop krijgt u toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde ligt een lichte woonkamer met ruimte voor een zithoek en eethoek en een slaapkamer. Aan de voorzijde ligt nog een slaapkamer met inbouwkasten voor opslag en de nette keuken voorzien van inbouwapparatuur, vaatwasser en een wasmachine. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

LOCATIE: Centraal gelegen in het centrum van Zeist, hierdoor zijn alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, restaurants, busvervoer, de uitgestrekte Zeister bossen en parken in de directe omgeving gemakkelijk te bereiken. Er is betaald parkeren mogelijk in de parkeergarage aan de achterzijde van het complex. Of gratis parkeren op de Prins Hendriklaan op enkele minuten lopen.

Op zoek naar een licht en goed verzorgd 3-kamer appartement in Zeist? Reageer dan gelijk! Voor deze woning kunt u contact opnemen met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op Tel. telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Gunning voorbehoud eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Slotlaan Zeist

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.095 p/m
Beschikbaar per
Direct