Advertentie verwijderd

Appartement Jufferstraat in Zeist

3701 AG Zeist (Utrecht)

€1.090 Huurprijs p.m.
70 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Houserenting4all biedt te huur aan: In het centrum van Zeist, fraai 3 kamer-appartement bij het Walkartpark en op loopafstand van openbaar vervoer, winkels, horeca en theater. Op een van de mooiste centrum locaties van Zeist en direct grenzend aan het luxueuze “Walkart House” (hoek Slotlaan / Jufferstraat). Het appartement (70 m²) beschikt over een balkon (3 m²) en royale berging (6 m²) op de begane grond. Het appartement is recent van binnen gerenoveerd en verduurzaamd waardoor het voldoet aan de normen van een energie label A. Het appartement is geheel voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer, nette keuken (wit) voorzien van koelkast met vriesvak, fornuis en afzuigkap, royale volledig betegelde badkamer met douchecabine en vaste wastafel alsmede een wasmachine aansluiting, toilet, nieuw geplaatste HR Cv-ketel, HR++ beglazing, geïsoleerde gevel elementen en voordeur. Het complex beschikt over een lift en trappenhuis alsmede een intercominstallatie. Indeling van het appartement: Entree met royale gang, slaapkamers aan beide zijden (een grotere en een kleinere slaapkamer), separaat toilet, meterkast, bergkast met Cv-ketel en royale badkamer. De woonkamer is vrij gelegen met uitzicht op de Jufferstraat en de Herenlaan. Bijzonderheden van het appartement:

  • Het appartementen wordt “gebruiksklaar” opgeleverd inclusief keuken en fraaie laminaatvloer
  • Energielabel A betekent gunstig energieverbruik en lage maandlasten
  • Servicekosten bedragen € 55 per maand (inclusief o.a. glas verzekering, schoonmaakkosten algemene ruimten, en diverse onderhoudskosten)
  • Gunning geschiedt op basis van goedkeuring van de eigenaar aan de hand van de door huurder te verstrekken (financiële) gegevens
  • Minimale huurtermijn is 12 maanden, daarna per maand opzegbaar Huurprijs is Euro 1090,00 per maand (exclusief servicekosten ad. Euro 55,00 per maand ). Totale huurprijs bedraagt derhalve Euro 1145,00 per maand. De huurprijs is exclusief gas en elektra. Individueel waterverbruik is begrepen in de servicekosten. TV en internet is eveneens exclusief.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Jufferstraat Zeist

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.090 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar