Advertentie verwijderd

Appartement IJsselkade in Zutphen

7201 HA Zutphen (Gelderland)

€950 Huurprijs p.m.
70 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR aan de IJsselkade in Zutphen een schitterende maisonnette!

De meanderende IJssel loopt door de hanzestad Zutphen langs dit apartement appartement waar je je direct thuis zal voelen.

INDELING

Met de trap komen we op de derde verdieping waar je de woning betreedt. Vanuit de centrale entreehal heb je toegang tot het toilet, een vaste trap naar de verdieping, de keuken, badkamer en natuurlijk de royale en lichte woonkamer.

Bij het betreden van de woonkamer valt direct op hoe licht deze is, niet alleen door de lichte wandafwerking maar vooral door de lichtinval. Het uitzicht over de IJssel is fantastisch. De ramen komen aan de voorzijde van het plafond tot aan de vloer en als je ze opent is er een Frans balkon. In de woonkamer staat een palletkachel die voor een aangename gezellige sfeer creëert op koude dagen. Maar de palletkachel is niet de enige warmtebron, de woning is voorzien van een centrale verwarmingsinstallatie met designradiatoren.

De keuken is 6,5 m² groot en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een combi magnetron, een gaskookplaat en een afzuigkap. De tegenover de keuken gelegen badkamer (3,5 m²) is voorzien van een douche en badmeubel. Ook via de woonkamer (naastgelegen voormalige slaapkamer) kan je de badkamer betreden. In de badkamer is ook een combi wasmachine en droger voor jou beschikbaar.

Met een vaste trap kan de verdieping van deze maisonnette worden bereikt. Hier zijn vaste bedden aanwezig en er is een wasgelegenheid. Saillant detail zijn de glazen delen in de vloer en het plafond. Vanuit je bed kan je de sterrenhemel bewonderen en sterren tellen tot je in slaap valt.

De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een smaakvolle PVC vloer, de badkamer en keuken met plavuizen en de slaapkamer op de verdieping heeft een houten, geverfde vloer.

HUURPRIJS & KOSTEN

 • De huurprijs is € 950,00 per maand.
 • De servicekosten bedragen € 100,00 per maand.
 • Door verhuurder wordt een waarborgsom van minimaal € 1.000,00 verlangd.
 • De kosten voor G/W/E, telefonie en internet komen voor uw rekening en dient u zelf af te sluiten. Wij kunen u hierbij van dienst zijn.
 • Een huurovereenkomst linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. het ROZ model woonruimte wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar.

AANVAARDING

De woning is, in overleg, op korte termijn te aanvaarden.

EISEN

 • U dient een vast inkomen te hebben van minimaal 3x de bruto huursom en dit aan te tonen.
 • Het houden van huisdieren is niet toegestaan.
 • Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze huurwoning, dan ontvangen we graag voor onze selectieprocedure kopieën van:

 • Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort)
 • Inkomensverklaring Belastingdienst (IB 2018)
 • Salarisstroken (3x recent)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG) (recent)

OVERIGE INFORMATIE

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby's enzovoorts). Wij nemen dan contact met je op voor een vrijblijvende bezichtiging. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto's en sfeerbeelden, is met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
IJsselkade Zutphen

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Direct