Advertentie verwijderd

Huis Sumatralaan in Zwijndrecht

3333 AP Zwijndrecht (Zuid-Holland)

€105 Huurprijs p.m.
98 m²
4 kamers
1948

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Deze eengezinswoning is voorzien van een kleine voortuin, maar grotere achtertuin waar je deze zomer dus heerlijk kunt zitten. In je achtertuin staat ook een kleine berging om je fiets te stallen. Aan de voorzijde is voldoende parkeerruimte.

Winkels, A16 én station om de hoek

De Lidl supermarkt en de Action bevinden zich om de hoek. En als je hier wilt wonen maar in bijvoorbeeld Rotterdam moet werken is dit geen enkel probleem. De oprit naar de A16 naar Rotterdam ligt op 3 minuten rijden van je huis. Heb je geen auto? Geen probleem, want ook het openbaar vervoer is bijzonder goed te bereiken. Op minder dan tien minuten loopafstand vind je het treinstation.

De woningen en de kosten

De woningen worden linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. gesloopt en vervangen voor ruim 150 nieuwe woningen, waarvan 126 sociale huurwoningen.

Per maand betaal je als je met zijn tweetjes gamakelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. € 105,- p.p. aan onkostenvergoeding. Wil je er alleen gaan wonen, dan bedragen de kosten € 160,- per maand. De servicekosten bedragen per maand € 7,56.

Een bijzonder interessante manier dus om goedkoop te wonen en vele euro's per maand te besparen!

Direct naar dit object

Let op: Dit betreft een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 15 euro per jaar.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1948
Woonoppervlakte
98 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Sumatralaan Zwijndrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 105 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar