Advertentie verwijderd

Appartement Spoelstraat in Zwolle

8011 RW Zwolle (Overijssel)

€1.225 Huurprijs p.m.
76 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

In dit 2015 nieuw ontwikkelde appartementencomplex kunnen wij u een geheel nieuw en luxe afgewerkt appartement aanbieden. Het betreffen alle riante twee- kamer appartementen op een werkelijke top locatie in de Zwolse binnenstad.

De woning kenmerkt zich middels de goed uitgedachte finesse in de uitwerking ten gunste van het praktische woongenot, in dit tot in de kleinste details! Zo ervaart u een geweldige lichtinval in alle verblijfsruimtes en zijn alle materialen, welke zijn gebruikt, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en gebruiksgemak.

De woningen zijn onder meer uitgerust met een zeer luxe afgewerkte badkamer, compleet met badkamermeubel, inbouw led spots, ligbad en separate douchecabine met thermosstatische mengkranen. De keukens zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, oven, inductie kookplaat, koelkast en afzuigkap. In enkele appartementen heeft de architect een split level toegepast, hierdoor ervaart de bewoner een enorm gevoel van ruimte, licht en overzicht.

De afmetingen liggen tussen circa 71 en 95 meter, het grootste appartement beschikt ook over een eigen (inpandig ) balkon. Ook een eigen hoog rendement combi ketel behoort tot de standaard uitrusting.

De locatie is uniek, middenin de gezellige Zwolse binnenstad. De Diezerpromenade is daadwerkelijk om de hoek gelegen en het uitzicht over het “Kerkbrugje” is welhaast idyllisch te noemen. Daarnaast is het complex tegenover “ Het Ter Pelkwijkpark” gelegen. Het Ter Pelkwijkpark is een park in het centrum van de stad Zwolle dat genoemd is naar de Overijsselse politicus Johannes ter Pelkwijk. Het is aangelegd op het oostelijke deel van de voormalige vestinggordel van Zwolle. In het park staat een herdenkingsmonument, naar een ontwerp van Titus Leeser, voor de meer dan 700 Zwollenaren die gedurende de Tweede Wereldoorlog door vervolging en geweld omgekomen linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. het park kunt u uiteraard genieten van alle andere gemakken welke de binnenstad u te bieden heeft, waaronder de vele restaurants en het gevarieerde winkelaanbod.

Altijd al rustig in het centrum van Zwolle willen wonen? Dat kan nu! makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt een leuk, volledig nieuwe opgeleverd 2-kamer appartement aan. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van het gerenoveerde hoekpand aan de Spoelstraat. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. B.V. telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Spoelstraat Zwolle

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 1.225 p/m
Beschikbaar per
Direct