Advertentie verwijderd

Studio Kerkstraat in Zwolle

8011 RT Zwolle (Overijssel)

€585 Huurprijs p.m.
30 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

LET OP!!!!!!

Wij gaan dit prachtige studio bezichtigen op woensdag 4 september aan het einde van de middag. Wil jij hierbij zijn? En sta je ook ingeschreven? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wil jij wonen in de bruisende binnenstad van Zwolle? Dan is dit jouw kans!! Geheel gerenoveerd en recent geheel gemoderniseerde studio in de historische binnenstad van Zwolle. Alleen het toilet wordt gedeeld met één medebewoner.

De woning beschikt leuke lichte woning met grote keuken, aparte slaapkamer met inbouw bed en nette doucheruimte Tevens beschikt de woning over een prachtig uitzicht over de stadsgracht.

Al is deze locatie inderdaad bijzonder rustig, alle cultuur en gezelligheid van Zwolle bevindt zich letterlijk om de hoek. Museum De websiteAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. het filmhuis, de historische Sassenpoort en de stadssingel bevinden zich op enkele tientallen meters. Ook gezellige kroegjes, grand cafés, pleinen met terrassen en theaters bevinden zich als het ware naast de deur.

(voorkeur gaat uit naar een werkende dame)

Graag gaan wij deze woning met u bezichtigen, neemt u hiervoor contact met ons op.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. B.V. Assendorperstraat 51 te Zwolle Tel: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Kerkstraat Zwolle

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 585 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar