Advertentie verwijderd

Appartement Bisschop Willebrandlaan in Zwolle

8021 GA Zwolle (Overijssel)

€1.140 Huurprijs p.m.
103 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Omschrijving

Op de plek waar de Sint-Micha'lskerk heeft gestaan, in de wijk Diezerpoort, is het Haemerken Hof gerealiseerd. Diezerpoort is een kleurrijke wijk in Zwolle. Een wijk met karakter en diversiteit. Met authentieke buurten en levendige straten. En in het middengebied van Diezerpoort kunt u heerlijk wonen in het Haemerken Hof. Dit middengebied is relatief rustig en groen met Park de Hogenkamp, een begraafplaats, kinderboerderij en enkele sportaccommodaties. De Bisschop Willebrandlaan die er aan grenst maakt deel uit van de binnenring van Zwolle waardoor u met de auto slechts in enkele minuten de stad uit kunt zijn. Voor wie de stad niet uit hoeft ligt het historische centrum van Zwolle op loopafstand van het Haemerken Hof. Wel zo comfortabel.

De naam Haemerkenhof is een eerbetoon aan de geestelijke die verbonden is met de plaats van het nieuwbouwcomplex. Het L-vormige complex is 4-hoog en telt 42 fraaie huurappartementen. De appartementen zijn voorzien van ruime balkons of terrassen en kennen een hoog afwerkingsniveau. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen parkeerplaats en berging.

Zwolle bouwt aan de toekomst want Zwolle groeit. En als u aan uw toekomst denkt, past een appartement in het Haemerkenhof daar misschien heel goed bij. In dit appartementencomplex kunt u heel goed wonen met z'n twee'n, drie'n of gewoon alleen. Voor de levensgenieter, voor het stel met een drukke baan of voor iedereen die juist klaar is met die drukke baan, biedt het Haemerkenhof je een plek om je heerlijk thuis te voelen.

Het appartement is splinternieuw en voorzien van een luxe keuken, een moderne badkamer en een balkon of terras. Er is vloerverwarming en alle wanden en vloeren zijn keurig afgewerkt.

Bijzonderheden

Ruim appartement;Instapklaar;Luxe afwerking;Woonoppervlakte ca.104 m2;Vloeren wandafwerking;Zeer luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron en natuurstenen werkblad;2 slaapkamers;Complete badkamer;Vloerverwarming;Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Energielabel

Er is een energielabel aanwezig.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Servicekosten

De huurprijs is exclusief servicekosten. Deze bedragen euro50,00 per maand.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro4.560,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal 'n keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
103 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Bisschop Willebrandlaan Zwolle

Extra informatie

Balkon
Garage
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.140 p/m
Beschikbaar per
Direct