Advertentie verwijderd

Appartement Brink in Zwolle

8021 AP Zwolle (Overijssel)

€885 Huurprijs p.m.
42 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

LEUK APPARTEMENT OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE De woning bevindt zich aan de Brink (randje centrum) dit is voor Zwolle een absolute A-locatie. Diverse supermarkten en speciaalzaken op steenworp afstand. en natuurlijk het centrum binnen 3 minuten wandelen. Het station is zon 5 minuten fietsen.

SITUERING De woonruimte is gelegen op de begane grond van het pand. De ruimte is onlangs gerealiseerd en totaal gerenoveerd opgeleverd. De woonruimte is voorzien van vloerverwarming in het gehele appartement.

INDELING Bij binnenkomst de gezamenlijke entree met toegang naar de appartementen in het complex. Bij binnenkomst van het appartement bevind u zich direct in de woonkamer met open keuken welke is voorzien van een hete luchtoven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Hier bevindt zich de hal naar de badkamer en de slaapkamer en extra ruimte om bijvoorbeeld als washok te gebruiken.

HUURPRIJS & BORG De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijk heffingen. Het voorschot voor het gas, water en elektra bedraagt € 90,00 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIAAT Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar werkende kandidaat of een werkend stel.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte is beschikbaar per 1 april 2021 voor onbepaalde tijd. Op Locatie is het eventueel mogelijk een parkeervergunning te krijgen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
42 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Brink Zwolle

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 885 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar