Advertentie verwijderd

Studio Lijsterbesstraat in Zwolle

8012 ED Zwolle (Overijssel)

€515 Huurprijs p.m.
29 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

LEUKE SEMI STUDIO IN ASSENDORP TE HUUR

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING In dit pand bevinden zich meerdere kamers, te weten 6 stuks. Deze semi studio is gelegen op de tweede etage van het pand. De studio is verdeeld in 3 ruimtes waarvan een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en overige ruimte.

VOORZIENINGEN De algemene voorzieningen die je deelt met de medebewoners zijn de douche, toilet en de tuin. Deze voorzieningen deel je met 5 andere medebewoners op locatie.

LOCATIE De woning ligt op een A-locatie, het ligt op een paar minuten fietsen van het station af en aan de Assendorperstraat treft u diverse winkelvoorzieningen waaronder bijvoorbeeld een supermarkt. De stad is binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte is per 1-4-21 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG Huurtoeslag aanvragen op deze woonruimte is niet mogelijk.

KANDIDAAT Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
1930
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
29 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Lijsterbesstraat Zwolle

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 515 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar