Advertentie verwijderd

Studio Hoogstraat in Zwolle

8011 BB Zwolle (Overijssel)

€679 Huurprijs p.m.
29 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

STUDENTENSTUDIO IN NIEUWBOUWSTAAT KAMPERPOORT ZWOLLE TE HUUR

LET OP: ENKEL STUDENTEN KOMEN IN AANMERKING VOOR DEZE WOONRUIMTE DE WOONRUIMTE ZAL AAN DE HAND VAN DE VIDEO VERHUURD WORDEN.

foto's zijn van een vergelijkbare studio in hetzelfde pand gemaakt.

SITUERING Deze studio is gelegen aan de Hoogstraat op de eerste etage in het studiocomplex 'De Fabriek'. Het pand is enige jaren geleden nieuw opgeleverd en om die reden zijn de woning in een topstaat.

VOORZIENINGEN De studio heeft een eigen keuken en aparte badkamer met douche toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte waar een wasmachine en droger staan, deze worden gedeeld met de medebewoners. De kosten voor het gebruik hier van zijn €3,80 per keer. Er is geen aansluiting voor wasmachine aanwezig in de studio.

De studio gestoffeerd opgeleverd met een moderne PVC vloer en raambekleding. Er is een fietsenstalling in het souterrain en een parkeerplaats kan eventueel bij gehuurd worden.

LOCATIE Kamperpoort is een Zwolse volksbuurt die in de afgelopen jaren flink is opgeknapt. Zo is er veel nieuwbouw en komt er binnenkort een nieuw sushi restaurant! De bruisende binnenstad, het zomerse stadsstrand en bioscoop Pathé zijn binnen een paar minuten lopend of fietsend te bereiken. Het centrale station is circa 5 minuten fietsen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte komt beschikbaar per 01/04/21. Het huurcontract heeft bij aanvang een duur van onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water en elektra voor de studio, hiervoor kan zelf een contract bij een energieleverancier afgesloten worden. TV, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor rekening van de huurder. De servicekosten voor de algemene ruimtes zijn inclusief tellen 40 euro per maand.

De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG De woning voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Er is sprake van eigen voorzieningen zoals badkamer, toilet, kookgelegenheid achter een gesloten deur en een kale huur onder de huurtoeslaggrens voor kandidaten van 23 jaar en ouder.

Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT Voor deze studio zijn we op zoek naar een éénpersoons huishouden. Er komen enkel studenten met een inschrijving bij een onderwijsinstelling in aanmerking voor deze woonruimte, aangezien het wordt verhuurd onder een zogenaamd campuscontract.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2018
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
29 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Hoogstraat Zwolle

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 679 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar