Advertentie verwijderd

Appartement Spoolderbergweg in Zwolle

8019 BB Zwolle (Overijssel)

€1.275 Huurprijs p.m.
63 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

TE HUUR: Penthouse (bovenste appartement) met prachtig uitzicht over de ijssel. Unieke plek in Zwolle!

Prima afgewerkt woon appartement op prachtige locatie bij de IJssel, bos en stad Zwolle. Onderdeel uitmakend van het complex IJsselveste, het plekje met het mooiste uitzicht van heel Zwolle, liggend aangrenzend aan het park “het engelse werk”

Geheel 100% zelfstandig wonen met mogelijkheid tot afname zorg. De leeftijd van de mede eigenaren/bewoners varieert van 30 tot 95 jaar. Twee van de tien bewoners maken gebruik van de aangeboden zorgservice door 'De Venus'.

Dit comfortabele 2- (voorheen 3-) kamer penthouse / appartement zit op de bovenste verdieping van de 10 woonappartementen in volledig eigendom in het appartementencomplex IJsselveste. Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats/carport en een grote berging in de onderbouw. Middels een interne lift of via het interne trappenhuis komt u bij uw appartement dat gelegen is op de vierde woonlaag. Totaal zijn er 4 woonlagen.

'IJsselveste' is uniek gelegen op een markante locatie aan de rand van Zwolle met uitzicht op de IJsselbrug en de rivier met haar prachtige uiterwaarden. Aan de andere zijde ligt het Engelse Werk, dit park is rond 1830 aangelegd in de Engelse landschapsstijl. Tevens fungeert het aangrenzende Spoolderbos ook als waterwingebied.

Direct naast het gebouw is een bushalte, hier stoppen de buslijnen 90, 97 en 100 meerdere keren per uur.

Indeling appartement:

Entree met opbergkast, dat uitgevoerd is met cv-opstelling, eigen hal, royale L-vormige woonkamer met plek voor de zithoek, een eettafel en een werkplek. Het ruime terras / balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk. Aansluitend aan de woonkamer ligt de halfopen keuken. De verzorgde inrichting van de keuken is geplaatst in U-vorm en voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi oven. Vanuit de hal zijn tevens de slaapkamer en de badkamer toegankelijk. De slaapkamer heeft een 2e toegangsdeur tot de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met douche, wastafel, toilet en bidet alsmede de aansluiting voor de wasmachine. Tevens beschikt de badkamer over een raam voor daglicht.

Het hele appartement is geheel drempelloos.

Bijdrage: Servicekosten voor onderhoud terrein, beglazing, verwarming portiek.

Bijzonderheden:

  • Elektrische zonweringen zijn aanwezig aan de buitenzijde
  • Geheel gestoffeerd door huurder
  • De 10 woonappartementen zijn volledig voor 100% zelfstandig wonen met eigen entree en parkeerplaats achter het gebouw.
  • Op afroep kan er zorg worden afgenomen van Driezorg isv aangrenzende zorghuis voor 55 plussers.
  • Aanpassingen aan het appartement bespreekbaar. ________________

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Spoolderbergweg Zwolle

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.275 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent bij voorkeur geen student