Advertentie verwijderd

Studio Vijfhoek in Zwolle

8011 NZ Zwolle (Overijssel)

€917 Huurprijs p.m.
50 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

LUXE STUDIO IN HET HART VAN ZWOLLE MET GEMEENSCHAPPELJKE BUITENRUIMTE TE HUUR

INTERESSE U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE De studio van ca. 45m2 is gelegen in een complex in hartje centrum van Zwolle. Letterlijk binnen één minuut lopen is de winkelstraat te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar, evenals bioscoop Pathé. Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten fietsen.

SITUERING Deze studio van circa 45m2 is nieuw opgeleverd in oktober 2018 op de locatie van de oude bioscoop en is gelegen op de vierde etage wat zorgt voor een prachtig uitzicht over de Zwolse daken.

INDELING Het betreft een studio met een woon-/slaapruimte en open keuken. Het bed is af te zonderen van de woonruimte. Aan de achterzijde van de studio is de badkamer gelegen.

VOORZIENINGEN Het appartement is voorzien van een woon-/slaapkamer met een luxe open keuken. Deze is voorzien van een mooi aanrechtblad, koelkast, vriesvak, luxe kraan, inbouwoven en inbouw kookplaat met RVS afzuigkap. Er is een aansluiting voor een vaatwasser aanwezig.

De ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Er is voldoende ruimte om hier tevens een droger te plaatsen. Het toilet is separaat.

Het geheel is voorzien van vloerverwarming en heeft een eigen CV ketel. De vloer is voorzien van PVC.

Het complex heeft een grote binnentuin waar de bewoners van het complex samen kunnen komen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven. Het complex heeft een grote binnentuin waar bewoners gebruik van mogen maken. Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig waar eventueel een parkeerplaats gehuurd kan worden à €75 per maand.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Er wordt een voorschot van €58,00 gerekend aan servicekosten ten behoeve van de gemeenschappelijke ruimtes voor onder andere schoonmaak, onderhoud en servicekosten. Dit komt bovenop de kale huur. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT Voor deze studio zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE Deze woonruimte is beschikbaar per 1 mei 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2018
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Vijfhoek Zwolle

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 917 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar