Advertentie verwijderd

Appartement Sellekamp in Zwolle

8014 DS Zwolle (Overijssel)

€825 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

TWEEKAMERAPPARTEMENT MET BALKON IN ZWOLLE

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING Het appartement bevindt zich in een complex aan de achterzijde van het winkelcentrum. Het appartement bevindt zich op de eerste etage van het pand en heeft een eigen balkon. Het appartement is ca. 45m2 groot. De woonruimte is als volgt ingedeeld: hal met toegang tot de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. De slaapkamer, welke toegankelijk is via de woonkamer, beschikt over een extra kamer voor eventuele kasten. Tevens is er een externe berging van ongeveer 4 m2 beschikbaar.

VOORZIENINGEN De ruime keuken is voorzien van een keukenblok met luxe mengkraan en RVS afzuigkap. Tevens beschikt de keuken over een inbouw koelkast en kookplaat (gas). De badkamer heeft is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

LOCATIE Vanaf locatie is Zwolle stad binnen 15 minuten fietsen bereikbaar. Het station ligt ook op circa 15 minuten fietsafstand. De supermarkt is op loopafstand. Daarnaast is het winkelcentrum Zwolle Zuid erg dichtbij. Hier bevinden zich meerdere winkels.

HUURPERIODE De woning is beschikbaar per 1 mei 2021 en de minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is exclusief gas, water, elektra maar inclusief servicekosten. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG De woonruimte voldoet niet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag.

KANDIDAAT Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkenden. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1900
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Sellekamp Zwolle

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 825 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar