Advertentie verwijderd

Studio Coetsstraat in Zwolle

8012 VD Zwolle (Overijssel)

€620 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

NETTE STUDIO IN DE WIJK ASSENDORP

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING In deze pand bevinden zich 4 studio's. Deze studio is gesitueerd op de bovenste etage aan de voorzijde van het pand.

VOORZIENINGEN Het appartement beschikt over een woon-slaapkamer met open keukenblok. De keuken word geüpgrade en beschikt over een wastafel met luxe mengkraan. Een combioven, inbouwkoelkast, wasemkap en nieuwe kastjes. De badkamer heeft een wastafel, toilet en douche.

LOCATIE De ligging van de woning is ideaal, nabij het centrum, op 5 minuten fietsen van het station en aan de Assendorperstraat welke op steenworp afstand zit vind u al uw voorzieningen omtrent dagelijkse behoeftes.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte is per 1-5-202 1beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden, hierna wordt het contract in onbepaalde tijd voortgezet.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG Huurtoeslag aanvragen op deze woning is mogelijk.

KANDIDAAT Voor de kamer zijn we op zoek naar een studerende of werkende jongedame. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
25 m²
Perceeloppervlakte
25 m²
Inhoud
65 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Coetsstraat Zwolle

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 620 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar