Advertentie verwijderd

Kamer Celestraat in Zwolle

8012 TV Zwolle (Overijssel)

€340 Huurprijs p.m.
14 m²
2 kamers

Over deze woning

TE HUUR PER 1 MEI 2021 !

Leuke kamer midden in Assendorp. De kamer is circa 14m2 en is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand. Keuken, douche en toilet worden gedeeld met de medebewoners. Tevens is er een gezamenlijke tuin aanwezig.

INDELING: De kamer is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde.

LIGGING: Alle voorzieningen, zoals diverse verbindingswegen, centrum , station en winkels voor uw dagelijkse boodschappen bevinden zich op korte afstand.

INKOMENSEIS: Voor deze woonruimte geldt een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. Mocht er een garantsteller zijn kan dit overlegd worden.

EXTRA INFORMATIE: In deze kamer is het niet toegestaan om te roken of instrumenten te bespelen. Ook zijn huisdieren niet toegestaan. De voorkeur gaat uit naar een werkend/studerend persoon.

INTERESSE: Interesse in een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Let op! Inschrijving is vereist. Inschrijven kan via onze website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Zodra wij een bezichtiging hebben gepland nemen wij contact met u op.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. B.V.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Woonoppervlakte
14 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Celestraat Zwolle

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 340 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar