Advertentie verwijderd

Appartement Melkmarkt in Zwolle

8011 ME Zwolle (Overijssel)

€895 Huurprijs p.m.
43 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Nu bij makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.: Prachtig, nieuw 2 kamer appartement van 43 m2 met ruime living, open keuken, slaapkamer en badkamer. Vanuit de woonkamer en geweldig uitzicht over de Melkmarkt!

Bijzonderheden:

  • huur €895,- all in
  • minimaal 12 maanden
  • waarborgsom € 895,-
  • inclusief g/w/e en internet
  • per 2 augustus te huur
  • inkomensnorm € 2400
  • gedeeld toilet

Indeling: Via de gezamenlijke entree kom je binnen in de hal van de woning. Van hieruit heb je toegang tot de ruime, lichte living met open keuken. Je hebt hier een geweldig uitzicht over de Melkmarkt. De keuken is voorzien van koelkast, inductie kookplaat en veel opbergruimte. Er is een tweede kamer die kan dienst doen als slaapkamer. Van hieruit heb je ook toegang tot de badkamer met wasbak en douche. Niet geschikt voor woningdelers.

De woning wordt nog geschilderd en voorzien van vloerbedekking.

Vindt u deze woning op een andere site? Kijk dan op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voor uitgebreide informatie en foto’s van de woning.

Voor deze woning kunt u contact opnemen met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Zwolle via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
43 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Melkmarkt Zwolle

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.