Verhuurd

Appartement Engelsmanplaat in Zwolle

8032 DV Zwolle (Overijssel)

€715 Huurprijs p.m.
65 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Te huur, een luxe afgewerkt appartement op unieke locatie:

Omschrijving: Een hoogwaardig afgewerkt 2-kamerappartement in de groene wijk AA-landen (Zwolle), op slechts 10 minuten fietsafstand van het Zwolse stadscentrum. Met een zonnig terras van ca. 12 m2, waar de zon vanaf 11:00 uur tot zonsondergang op staat. In de nabijheid van het appartement bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder winkelcentrum 'De Dobbe', diverse sportaccommodaties, recreatiemogelijkheden en gunstige uitvalswegen (5 minuten van de A28 gelegen).

Huurcondities: De huur bedraagt 715 euro. Dit bedrag is exclusief kosten voor gas, water, licht en belastingheffingen welke gericht zijn aan de gebruiker van het appartement. Het appartement zal halverwege januari beschikbaar komen. Het appartement zal in eerste instantie tijdelijk verhuurd worden voor 6 maanden.

Huurdersprofiel: De toekomstige huurder zal middels een werkgeverversverklaring de huurzekerheid moeten aantonen aan de verhuurder. Daarnaast zal er tijdens de bezichtiging persoonlijk kennis gemaakt worden met de verhuurder/eigenaar.

Heb je interesse in deze woning, e-mail dan naar woonruimte_zwolle@hotmail.com, graag met een korte omschrijving van de persoonlijke situatie. Om te kijken of dit overeenkomt met het gezochte huurdersprofiel.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
2
Adres
Engelsmanplaat Zwolle

Extra informatie

Balkon
Terras
Douche
Bad
Toilet in badkamer
Parkeerplaats
Vijver
In het centrum
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 715 p/m
Beschikbaar per
14 januari 2017