Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Herkingen

  • Klinkerlandsestraat

   3249 AL Herkingen (Herkingen woonkern)
   € 442 per maand
   • 52 m²
   • 3 kamers
   • 1975
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Herkingen

  Herkingen is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Zoekt u huurwoningen in Herkingen? Bekijk dan ons aanbod en maak gebruik van de zoekopties om de huurwoning te vinden die aan uw eisen voldoet. Denkt u een geschikte huurwoning gevonden te hebben en wilt u de woning eens bekijken? Plan dan meteen een bezichtiging. Wellicht heeft u de huurwoning in Herkingen die bij u past gevonden!

  In het kleine dorp Herkingen wonen ongeveer 1250 mensen. Het is een populaire bestemming bij Duitse toeristen en er bevindt zich dan ook een vakantiepark. Verder zijn er twee havens, één voor commercieel gebruik en één voor recreatie. U kunt in Herkingen een aantal oude bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Visbank, de Hervormde Kerk en molen De Dankbaarheid. In de omgeving kunt u prachtig fietsen en wandelen. Wilt u een huis huren in Herkingen? Bekijk hierboven dan direct ons aanbod.

  Is wonen in een rustige, natuurlijke omgeving iets voor u? Dan is Herkingen wellicht de woonplaats die bij u past! U bereikt Herkingen via regionale wegen en met de bus. Zoekt u huurwoningen in Herkingen? Bekijk het aanbod op Huurwoningen en vind de woning die bij u past! Wij raden u aan onze filters te gebruiken om het aanbod te specificeren.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Herkingen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Herkingen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Herkingen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Herkingen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.