5 x de mooiste dakterassen op huurwoningen.nl

Met het mooie lenteweer op komst wil je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk buiten zijn. En wat is er nou beter dan na een lange (thuis)werkdag genieten van de laatste zonnestralen op je eigen dakterras? Op Huurwoningen.nl staan talloze dakterrassen met de allerbeste uitzichten. Wij hebben de mooiste voor je op een rijtje gezet!

Gezellig tafelen met uitzicht over Amsterdam

Op het dakterras van dit penthouse kun je eindeloos genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft, zo kijk je bijvoorbeeld uit over het Rijksmuseum. Dit high-end appartement is prachtig ingericht door Piet Boon en beschikt naast een dakterras ook nog over een tweede balkon aan de voorkant. Ook op dit balkon kan je genieten van een adembenemend uitzicht!



Genieten van Rotterdam met deze skyline view

Dit mooie dakterras biedt alles wat jij nodig hebt om te genieten van de mooie skyline van Rotterdam. Op warme lente- en zomeravonden kun je hier uren vertoeven met méér dan genoeg vrienden! Door de grote ruimte is op dit dakterras alles mogelijk, wil je even een ochtend work-out doen of lekker genieten van een heerlijk ontbijtje op dit dakterras? Dit appartement heeft het echt allemaal!



Vind je rust terug op dit dakterras

Lekker bijkomen op dit rustgevende dakterras van maar liefst 46m2 in het hart van Amsterdam-Zuid! Dit is de ideale plek om heerlijk weg te dromen, een goed boek te lezen of een filmpje te kijken. Naast dit mooie dakterras heeft het appartement ook een luxe badkamer met badkuip, ultieme ontspanning dus!



Gigantisch dakterras helemaal voor jezelf!

Dit gigantische penthouse in het hart van Eindhoven heeft een waanzinnig groot dakterras dat helemaal om het appartement heen loopt! De ideale plek om heerlijk met gasten te dineren of om een zomers feestje te geven. Dit dakterras hoort bij een minstens zo mooi appartement van maar liefst 311 m2.



Genieten van een prachtig uitzicht

Niet alleen genieten van het zonnetje maar ook genieten van een geweldig uitzicht: dit dakterras kijkt uit over de skyline van Rotterdam. Mooi om van te genieten overdag maar ook zeker in de avond met alle lichtjes aan. Geen avond is meer hetzelfde!



Lees ook: Bekijk de mooiste werk- en studeerplekken op Huurwoningen.nl!

Gerelateerd nieuws

Lees ook