5 x wonen in een Rotterdamse studio onder de 800 euro

Wonen in Rotterdam betekent veel gezelligheid, een leuke sfeer en alle geweldige hotspots in de buurt! Hier wil je natuurlijk niet de jackpot voor betalen, en dat hoeft ook niet altijd! Wij hebben 5 mooie maar ook budgetvriendelijke studio’s voor jou uitgezocht ter inspiratie.

Stijlvol wonen met een klein budget

Deze chique studio bewijst dat wonen in Rotterdam helemaal niet duur hoeft te zijn. Trendy en stijlvol wonen met alles in een ruimte. Ben jij iemand die op zoek is naar een rustige woonomgeving? Dan is dit de ideale woning voor jou!



Voor de studiebollen

Als student in Rotterdam is goedkoper wonen vaak wat lastiger. Deze gemeubileerde studentenkamer is niet alleen onder de 800 euro maar ook nog eens zeer aangenaam voor het oog. Naast het drukke maar gezellige studentenleven kom je tot rust komen in dit smaakvolle appartement! Metrostation Marconiplein is op loopafstand.



Toplocatie voor een prikkie

Met deze woning sla jij twee vliegen in één klap! Wonen op een geweldige locatie en ook nog goed voor de portemonnee. Gelegen op de Schieweg vind je deze knusse kamer met het Hofplein en het bruisende stadsleven op loopafstand. Zie jij jezelf al nagenieten met een drankje op een van de heerlijke terrassen in hartje Rotterdam?



Alles in huis

Iedereen heeft ruimte en ontspanning nodig. Dat komt goed uit, want deze luxe studio heeft alles in huis! Van een compleet ingebouwde keuken tot een luxe inloopdouche, in deze studio, die bedoeld is voor studenten of young professionals, kom je niks te kort. Daarnaast bevindt deze woning zich op een levendige locatie met alle leuke hotspots in de buurt, en dat allemaal voor 725 euro per maand!



Trendy wonen binnen het budget

Deze luxe studio is trendy ingericht en volledig gemeubileerd. Je kan hier gelijk intrekken, dat scheelt je extra kosten! Naast het ruime woon- en slaapgedeelte heb je een aparte ruimte voor de douche en toilet, dat geeft je het gevoel in een echt huis te wonen. Na een lange dag kan je lekker een drankje doen bij Zuidplein, dat is namelijk op loopafstand te bereiken!



Lees ook: 5x prachtig wonen op een Amsterdamse zolderverdieping

Gerelateerd nieuws

Lees ook