5x de mooiste huurwoningen met een openhaard

Hoe fijn is het om tijdens deze koude winterdagen eens lekker voor de openhaard te gaan zitten? Een openhaard geeft een interieur sfeer, warmte en een gevoel van gezellig samenzijn. Wij hebben de 5 mooiste huurwoningen met een openhaard voor jou op een rijtje gezet. Wie weet zit jouw droomwoning hier wel tussen!

Opwarmen met een million dollar view

In deze moderne woning aan de Utrechtseweg in Amersfoort ligt de openhaard naast het raam. Dit zorgt voor een cozy gevoel tijdens winterse dagen. Lekker warm naast de openhaard genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Dit penthouse heeft een million dollar view op het Utrechtse Heuvelbos, wie wil dat nou niet?



Strak design

Hoe mooi is deze chique openhaard in dit luxe appartement van de Beethovenstraat in Amsterdam? Strakke lijnen in combinatie met chique marmer zorgen voor een luxe sfeer. De bijzondere houten trap boven de openhaard maakt deze woonkamer helemaal af. Zie jij jezelf hier al op de bank ploffen na een lange werkdag?



Modern én authentiek wonen nabij het Vondelpark

Een compleet gerenoveerde woning inclusief visgraatvloer, modern kookeiland en alle moderne voorzieningen die je maar kan bedenken. Toch beschikt deze woning over authentieke details, zoals glas-in-lood én een wel hele bijzondere openhaard met ingebouwde stoelen en unieke tegeltjes.



Sfeervol wonen aan de Herengracht

De openhaard is toch wel echt het pronkstuk van deze huurwoning. Zeker in het koude winterseizoen biedt deze openhaard gezelligheid en comfort in de woonkamer. Heerlijk opwarmen op de bank in de ruime woonkamer van dit appartement: het zijn unieke momenten, samen of alleen. De stijl van deze woning is erg tijdloos. Het oude Amsterdam en de moderne toekomst komen hier samen.



Jouw eigen momentjes bij de openhaard

We snappen dat je na een lange winterdag toe bent aan ontspanning! Zie jij jezelf al heerlijk opwarmen voor deze authentieke openhaard in dit 7(!)-kamer appartement in Den Haag. Deze woning is voorzien van alle moderne gemakken, maar beschikt toch nog over klassieke elementen.



Lees ook: 5x Royaal wonen op Huurwoningen.nl

Gerelateerd nieuws

Lees ook