5x de mooiste studio's op Huurwoningen.nl

Wonen in een studio betekent klein maar fijn wonen, vaak in één overzichtelijke ruimte. Wij hebben de 5 mooiste studio’s op huurwoningen.nl voor jou uitgezocht waarin jij niet alleen comfortabel maar ook super mooi kan wonen!

Luxueus wonen in het centrum van Rotterdam

Deze studio van 50m2 is volledig high end ingericht met prachtig uitzicht over de Eendrachtsweg in Rotterdam. Na een lange werkdag kan je lekker de deur uit voor een filmpje, naar de kroeg of om even een hapje te eten in de gezellige straat.



Trendy wonen aan de Maashaven

Na een lange studiedag kan je lekker bijkomen in deze luxe studio. De woning heeft een heerlijke inloopdouche met een massage douchekop. De avond sluit je lekker ontspannen af in de heerlijke stoel aan het raam met een goed boek.



Wonen in een unieke studio in Amsterdam

Wonen op een unieke locatie? Deze prachtige studio is gelegen op een woonboot! Genieten aan het water, dus! Vermaak je vrienden en familie op het grote privé terras dat bij deze studio hoort.



Stijlvol wonen in Den Haag

Gezellig wonen in een mooie studio die centraal ligt in de buurt van Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze stijlvol ingerichte studio wordt gemeubileerd opgeleverd en is voorzien van een mooi balkon waar jij al je lente- en zomeravonden kan doorbrengen!



De ideale studentenwoning

Deze studio is de ideale plek voor studenten. De woning is modern ingericht en bevat onder andere een luxe keuken en badkamer. Het balkon is het perfecte plekje om lekker pauze te houden in de zon. ‘s Avonds klap je de slaapbank open en kun je zorgeloos genieten van je nachtrust.



Lees ook: 5x de mooiste eethoeken voor Pasen

Gerelateerd nieuws

Lees ook