5x wonen in Amsterdam onder de 800 euro

Wonen in Amsterdam is gezellig en leuk, maar daar komt vaak ook een behoorlijk prijskaartje bij kijken. Niet getreurd: er zijn zeker ook opties voor mensen met een kleinere portemonnee. Wij hebben 5 betaalbare woningen in Amsterdam voor jou uitgezocht!

Rust en ruimte

In de drukke straten van Amsterdam ben je ook wel eens toe aan wat rust en vooral wat ruimte voor jezelf. Deze modern gemeubileerde woning heeft het allebei. Het appartement heeft een luxe open keuken en grote ramen wat zorgt voor mooi lichtinval. Als je toch weer de drukte en gezelligheid wil opzoeken is het centrum van de Amsterdamse Bijlmer om de hoek. En dat allemaal voor 720 euro per maand!



Betaalbaar en gezellig wonen

Dit moderne appartement is niet alleen betaalbaar maar ook erg gezellig ingericht. Met de ligging in Amsterdam Zuidoost, in de buurt van het centrum van de Bijlmer, heb jij het hier altijd naar je zin! Wil je er een avondje tussenuit? Dat kan, want alle leuke hotspots zijn heel goed te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer.



Genieten van de zomerse dagen vanuit jouw kamer

Voor een leuke prijs wonen in een mooi gerenoveerd appartement in de buurt van het Vondelpark? Dat kan in deze knusse kamer met zonnig balkon op het zuiden. Ideaal voor de aankomende zomerse dagen. Als student sta jij binnen no-time op de campus en kan je jezelf na het studeren trakteren op een heerlijk drankje in het centrum.



Artistiek binnen budget

Op zoek naar een short stay-verblijf? Deze artistieke studio’s zijn compleet gemeubileerd en staan te wachten op jouw komst. In deze studio’s waan jij je al snel in vakantiesferen, ze zijn namelijk ingericht als hotelkamers!



Ideaal voor de woningdeler

Altijd al samen willen wonen met die ene vriend(in), collega of kennis? Dan is dit jouw kans! Dit moderne appartementencomplex is speciaal voor woningdelers. De appartementen bieden tot wel 105m2 aan ruimte op een toplocatie: tien minuten fietsen en je bent op het centraal station.



Lees ook: 5 x wonen in een Rotterdamse studio onder de 800 euro

Gerelateerd nieuws

Lees ook