Buiten kijken in de 5 mooiste tuinen op Huurwoningen.nl

Nog maar even en we verhuizen weer van binnen naar buiten. Is jouw tuin en/of terras al klaar voor de zonnige dagen of ben je nog op zoek? Wij hebben 5 droomtuinen voor jou op een rijtje gezet ter inspiratie!

Waan je in Balinese sferen

Ooit naar Bali geweest? Met deze tuin haal je het zonnige Bali naar Nederland! Lekker dineren aan de uitgestrekte tafel of neerploffen in het lounge gedeelte naast de gigantische palmboom? Deze tuin biedt jou een ware oase van rust.



Zonnige tuin in Rotterdam

Als je ergens blij van wordt dan zijn dat de heerlijk warme lentedagen, en wat is er nou beter dan deze door te brengen in jouw eigen tuin. Deze prachtige tuin heeft veel groen, een mooi design en een knus hoekje voor de gezelligheid. Ben jij na een middagje vertoeven in de tuin toe aan een wandeling? De Kralingse Plas is om de hoek, toplocatie dus!



Terras en tuin in één

Liever een tuin of toch een terras? Kiezen hoeft niet want dit luxe appartement heeft het allebei! De trap is een bijzonder element in deze gecombineerde tuin van 100m2. Op het terras kan je heerlijk lunchen en in de tuin geniet je lekker van de zon. Wil je er even tussenuit? Deze woning ligt op loopafstand van park Clingendael.



Heerlijk vakantiegevoel in eigen tuin

Uitgebreid dineren met de hele familie in Spanje of Italië, dat gevoel krijg je als je in deze tuin bent! Deze luxe villa in Rotterdam heeft een geweldige tuin van 350m2 die rondom het huis loopt. De ruime garage is ook te gebruiken als guest house, ideaal wanneer gasten willen blijven slapen!



Voedsel verbouwen in eigen tuin

Van de eerste lentezon krijgen we al moestuinkriebels! In deze tuin kan je heerlijk genieten van je zelf geoogste salade. Niets is lekkerder dan altijd verse groenten en fruit bij de hand hebben. Na een lekker dagje tuinieren kan je heerlijk bijkomen onder de veranda, met een lekker snackje of een goed boek.



Gerelateerd nieuws

Lees ook