Makkelijker en sneller een woning kunnen vinden: dat was in 2008 hét doel van de oprichters van Huurwoningen. Door de wildgroei van woningen websites was het voor veel woningzoekers moeilijk om een woning te vinden. Er ontbrak een overkoepelende site die al het aanbod, van zowel particuliere verhuurders als makelaars, samenbracht in één overzicht. Zo ontstond Huurwoningen (onderdeel van TreeHouse B.V.).

Ons platform werkt als een marktplaats: verhuurmakelaars en particuliere verhuurders plaatsen hun woningaanbod zelf op onze website, woningzoekenden kunnen dit aanbod bekijken en hierop reageren. Huurwoningen is dus geen makelaar, verhuurder of aanbieder van woningen. De verhuurder kiest zelf een huurder, daar hebben wij als platform geen invloed op.

Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot de grootste huurwoningen website van Nederland, je vindt bij ons het meeste aanbod. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook aanbod van particuliere verhuurders tonen, iets wat onze concurrenten niet doen.

Wat doet Huurwoningen voor jou?

Huurwoningen brengt woningaanbieders en woningzoekenden bij elkaar. We zijn een marktplaats voor huurwoningen. Makelaars en (particuliere) verhuurders plaatsen hun woningen op Huurwoningen, woningzoekenden kunnen vervolgens het volledige aanbod in één overzicht bekijken.

We maken zoeken makkelijk

Op Huurwoningen kun je gebruik maken van een groot aantal filters. Handig, want zo wordt jouw zoekopdracht heel specifiek afgestemd op jouw wensen en vind je sneller het perfecte huis. Je kunt ook een mail alert instellen, zodat we jou dagelijks of wekelijks op de hoogte kunnen houden van het nieuwste relevante aanbod. Heb je een Premium account? Dan krijg je zelfs direct een mail zodra de woning is aangemeld. Op Huurwoningen kun je ook zelf een zoekprofiel aanmaken. (Particuliere) verhuurders kunnen jou op deze manier vinden en contact met je opnemen; dan worden de rollen omgedraaid!

Aanbod actueel houden

Het kan voorkomen dat een huurwoning is verhuurd als jij via onze website reageert. De verhuurder heeft dan misschien nét een huurder gevonden. We doen ons uiterste best om ons aanbod zo actueel mogelijk te houden om te voorkomen dat je achter het net vist. Ons team zorgt er dagelijks voor dat het aanbod op Huurwoningen goed wordt gemonitord en bijgehouden.

Ondersteuning voor makelaars en particuliere verhuurders

Makelaars en particuliere verhuurders kunnen hun aanbod plaatsen op Huurwoningen. Onze klantenservice neemt elke dag contact op met verhuurders van nieuwe advertenties, om scamming tegen te gaan en te zorgen dat jij alleen correct en actueel aanbod te zien krijgt. Ons team is ook elke dag beschikbaar om makelaars en particuliere verhuurders te ondersteunen waar nodig, bijvoorbeeld bij het optimaliseren van een woningpresentatie.

Je helpen bij vragen

Heb je vragen over het gebruik van ons platform of je Premium account? Onze klantenservice staat je graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar, maar ook per mail of via WhatsApp. Houd in gedachten dat we geen specifieke vragen over huurwoningen kunnen beantwoorden, daarvoor kun je contact opnemen met de verhuurmakelaar of particuliere verhuurder.

Waarom een Premium account?

Dag in en dag uit werken we hard aan het platform. Een team van developers zorgt ervoor dat de website en alle onderliggende systemen optimaal werken, de klantenservice is er om onze gebruikers bij te staan en ons relatiebeheer houdt het aanbod zo up-to-date mogelijk. Om dit allemaal draaiende te kunnen houden, vragen wij een vergoeding aan onze gebruikers. Dit doen we echter pas wanneer jij een interessante woning hebt gevonden en contact met de verhuurder wilt leggen. Je kunt al het aanbod wel gratis bekijken!

Gelukkig heeft een Premium account voor jou vele voordelen. Zo krijg je nieuw aanbod direct in je mailbox; je bent dus eerder op de hoogte dan woningzoekers met een gratis account. In de huidige woningmarkt is dat een groot voordeel! Ook kun je direct (onbeperkt) een bezichtiging aanvragen bij de verhuurder, zonder tussenkomst van ons. Je ziet dan ook direct met wat voor verhuurder je te maken hebt (een particuliere verhuurder of een makelaar) en de contactgegevens worden zichtbaar.

Heb je verder nog vragen of mis je iets? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.