Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    2

    Huurwoningen Bleiswijk

    • Rembrandtlaan

      2665 XE Bleiswijk (Schildersbuurt)
      € 2.100 per maand
      • 142 m²
      • 4 kamers
      • 2006
    • Dorpsstraat

      2665 BJ Bleiswijk (Schildersbuurt)
      € 1.695 per maand
      • 80 m²
      • 3 kamers
      • 1980
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Bleiswijk

    Bent u op zoek naar een appartement, eengezinswoning of vrijstaande woning in Bleiswijk? Dan bent u op Huurwoningen aan het goede adres! Op Huurwoningen vindt u verschillende typen huurwoningen in Bleiswijk. Onze website is altijd up-to-date en u vindt makkelijk de woning waarnaar u zoekt door middel van de selectiecriteria. Hiermee kunt u bijvoorbeeld aangeven wat de maximale huurprijs is en in welke wijk van Bleiswijk u een woning zoekt.

    Bleiswijk is een dorp in de province Zuid-Holland met ruim 10.000 inwoners. In Bleiswijk treft u een gezellige sfeer en een authentiek dorpscentrum. Hier kunt u zowel winkelen als uw dagelijkse inkopen doen. Zin om er een dagje tussenuit te gaan? Rondom het dorp liggen een aantal recreatiegebieden met afwisselende natuur. Bleiswijk is dan wel niet heel groot, u vindt er genoeg lekkere restaurantjes en leuke terrassen waar u heerlijk kunt genieten.

    Niet ver van Bleiswijk liggen de steden Rotterdam en Den Haag waarmee een goede verbinding is. Verschillende buslijnen verbinden het dorp met onder andere Delft, Rotterdam en Zoetermeer. In 2013 krijgt Bleiswijk een station, waardoor nog snellere verbindingen met een aantal grote steden ontstaan. Wilt u een huis huren in Bleiswijk? Bekijk het aanbod huurwoningen dan direct hierboven en zoek met behulp van de filters de woning die aan uw wensen voldoet!

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Bleiswijk?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Bleiswijk vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Bleiswijk mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Bleiswijk?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Bleiswijk. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Bleiswijk beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Bleiswijk.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Bleiswijk

    De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.