Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    1

    Huurwoningen Blokker

    • De Uitspanning

      1695 LC Blokker (Nieuwe Steen - Buurt 22 00)
      € 1.700 per maand
      • 115 m²
      • 5 kamers
      • Gestoffeerd
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Blokker

    Huurwoningen is een bemiddelaar met als doel huurders en verhuurders bij elkaar te brengen. Bent u op zoek naar huurwoningen in Blokker? Op Huurwoningen vindt u een selectie aan huurwoningen in dit dorp. Doe nu direct een zoekopdracht en wellicht vindt u vandaag de huurwoning in Blokker die bij u past!

    Blokker is een dorp ten noordoosten van Hoorn in de provincie Noord-Holland. Er wonen 5580 mensen. Omdat het dorp aan de stad grenst kunt u gebruik maken van de winkels, horecagelegenheden, sportclubs en scholen van Hoorn. U vindt er ook veel parken om lekker te wandelen. Huurwoningen is een bemiddelaar tussen huurders en verhuurders van huurwoningen in Blokker.

    Kijk op onze website voor het aanbod aan huurwoningen in Blokker. Op Huurwoningen vindt u een eenvoudig de geschikte huurwoning door gebruik te maken van de filtercriteria, waarmee u uw voorkeuren kunt aangeven. Een huis huren in Blokker? Bekijk het aanbod op onze website.

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Blokker?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Blokker vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Blokker mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Blokker?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Blokker. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Blokker beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Blokker.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Blokker

    De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.