Renate Kramer

Appartement te huur gezocht Den Haag e.o.

€400 - €800

Oproep geplaatst op 19 augustus 2019 om 11:28

Beschrijving

Hallo,

Mijn naam is Renate en ik ben op zoek naar een appartement in Den Haag (e.o.)
Ik ben 42 jaar en geboren in Gouda.
Doordeweeks werk ik 32 uur per week als secretaresse en binnenkort ga ik daarbij weer als pianist werken in het orkest van de musical Anastasia in het Circustheater. In Tilburg heb ik piano/toetsen gestudeerd aan het conservatorium.

Na de breuk met mijn vriend en een lange reis in het buitenland voor vrijwilligerswerk, heb ik geen eigen plek om te wonen. Ik logeer momenteel bij familie en vrienden maar verlang weer erg naar mijn eigen huurappartement! Na een aantal maanden zoeken heb ik helaas nog niets kunnen vinden.

Ik ben een rustig persoon en zeer netjes. Geen zorgen, ik heb geen akoestische piano :-) Wel studeer ik op mijn e-piano maar dat doe ik met koptelefoon dus daar hoort niemand iets van.

Ik word heel blij van een net appartement met liefst 1 slaapkamer, maar een ruimere (zelfstandige) studio is ook prima. Het maakt niet uit of de woning kaal/gestoffeerd/gemeubileerd is. Huurprijs maximaal 800 euro inclusief. Den Haag zou perfect zijn, maar het mag bijvoorbeeld ook in Zoetermeer/Leiden/Rotterdam/Delft zijn. Als het maar niet te ver van Den Haag is i.v.m. mijn werk.

Als u iets voor mij weet, ik hoor het graag van u!

Met vriendelijke groet,

Renate Kramer

Kenmerken

Plaats
Huren in Den Haag
Type huis
Appartement huren
Bekijk aanbod
Appartement huren Den Haag

Kenmerken huurder

Voornaam:
Renate
Achternaam:
Kramer

Aangeboden woningen