Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    2

    Huurwoningen Emmen

    • Monetpassage

      7811 DX Emmen (Emmen-Centrum)
      € 1.000 per maand
      • 60 m²
      • 2 kamers
      • Gestoffeerd
      Alleen bij ons
    • Kapelstraat

      7811 XT Emmen (Emmen-Centrum)
      € 1.150 per maand
      • 68 m²
      • Gestoffeerd
      • 5 m²
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Emmen

    Gelegen in provincie Drenthe tussen de veenwinningsgebieden en de heuvels van Drenthe is Emmen een goede combinatie tussen de stad en het platteland. Voor de omliggende dorpen en kleine steden zoals Erm en Sleen vervult Emmen een centrumfunctie en beschikt het over het grootste overdekte winkelcentrum in Noord-Nederland. Niet vreemd dus dat veel huurders op zoek zijn naar huurhuizen in Emmen, zoals bijvoorbeeld appartementen.

    Huurhuizen Emmen - Ruimte

    Veel mensen vestigen zich in Emmen omdat de woonwijken van de woningen te huur ruim zijn opgezet en je veel groen terug ziet in de stad en het mede hierdoor rustig wonen is in de verschillende huurwoningen in Emmen. Dit alles tegen een betaalbare prijs wanneer je bekijkt wat je ervoor krijgt in vergelijking met huurhuizen in de Randstad. Steeds meer bedrijven vestigen zich in Emmen en de bedrijvigheid op het terrein van elektronica, kunststoffen en glas- en tuinbouw wint aan populariteit. Wijken als Rietlanden en ook het centrum in Emmen worden steeds populairder.

    Woning huren Emmen - Het aanbod

    In Emmen kun je voor verschillende type huurwoningen terecht. Weet u naar welk type huurwoning in Emmen u op zoekt bent? Laat het overzicht dan voor wat het is, maar maak gebruik van de selectiecriteria zodat u gelijk kunt zien of bijvoorbeeld een woonhuis in Emmen of <a ref=/bestaande-bouw/huren/emmen/>bestaande bouw</a> momenteel tot de mogelijkheden behoort. Uiteraard kunt u zich ook eerst orienteren op de huurwoningmarkt in Emmen door in het actuele huurwoningaanbod te kijken voor een volledig overzicht.

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Emmen?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Emmen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Emmen mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Emmen?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Emmen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Emmen beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Emmen.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Emmen

    De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.