Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    1

    Huurwoningen Halsteren

    • Steenbergseweg

      4661 RJ Halsteren (De Schans en Oude Molen)
      € 1.250 per maand
      • 85 m²
      • Gestoffeerd
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Halsteren

    Huurwoningen is een bemiddelaar met als doel huurders en verhuurders bij elkaar te brengen. Bent u op zoek naar een huurwoninn in het dorp Halsteren? Op Huurwoningen vindt u een selectie aan huurwoningen in dit dorp. Halsteren is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het dorp telt ongeveer 13.000 inwoners.

    Halsteren is een rustig dorp dat gelegen is een wijdse omgeving. Zo vindt u er het wandelgebied Grote Melanen en natuurgebied Princessenplaat dat is aangewezen als staatsmonument. In het dorpscentrum zijn vele winkels gevestigd waar u uw dagelijkse inkopen kunt doen, maar u vindt in het centrum ook bijzondere, lokale winkeltjes. In een van de gezellige restaurants van Halsteren kunt u gerust de hele avond doorbrengen. In het dichtbij gelegen Bergen op Zoom vindt u een uitgebreid aanbod aan culturele voorzieningen, waaronder een bioscoop. Bekijk het aanbod huurwoningen in Halsteren direct hiernaast.

    Halsteren is goed te bereiken via de autosnelweg A4 die om het dorp heenloopt. In het dorp bevindt zich geen treinstation, maar het nabijgelegen Bergen op Zoom heeft uitstekende verbindingen met andere steden in Nederland. Kijk hiernaast voor het aanbod aan huurwoningen in Halsteren. Op Huurwoningen vindt u een eenvoudig de geschikte huurwoning door gebruik te maken van de filtercriteria, waarmee u uw voorkeuren kunt aangeven. U vindt de woning naar uw wens op Huurwoningen!

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Halsteren?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Halsteren vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Halsteren mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Halsteren?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Halsteren. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Halsteren beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Halsteren.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Halsteren

    De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.