Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    2

    Huurwoningen Heinkenszand

    • Talingstraat

      4451 DS Heinkenszand (Kern Heinkenszand)
      € 1.250 per maand
      • 131 m²
      • 5 kamers
    • Fluitekruidstraat

      4451 TJ Heinkenszand (Kern Heinkenszand)
      € 1.750 per maand
      • 170 m²
      • 5 kamers
      • Gemeubileerd
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Heinkenszand

    Heinkenszand ligt op het eiland Zuid-Beveland in de provincie Zeeland en vervult voor omliggende dorpen een soort van centrumfunctie. Voor de omvang van het dorp heeft het namelijk een relatief grote dorpskern met veel middenstand. Wonen is in Heinkenszand erg prettig, mede vanwege de geografische ligging. Het ligt aan de A58 en is hierdoor goed verbonden met steden zoals Goes en Middelburg/Vlissingen. Het openbaar vervoer is ook goed te noemen omdat er verschillende buslijnen door Heinkenszand heen rijden. Het aanbod van huurwoningen is in Heinkenszand wel divers. Er zijn goedkope en duurdere huurwoningen in Heinkenszand beschikbaar. Weet u al wat u ongeveer per maand kwijt wil zijn aan huur? Geef dit bedrag dan in bij de zoekcriteria, op deze manier worden alleen die huurwoningen in Heinkenszand getoond die in uw prijscategorie vallen.

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Heinkenszand?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Heinkenszand vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Heinkenszand mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Heinkenszand?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Heinkenszand. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Heinkenszand beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Heinkenszand.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Heinkenszand

    De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.