Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    2

    Huurwoningen Hoogeveen

    • De Ruyterstraat

      7907 AK Hoogeveen (Venesluis)
      € 200 per maand
      • 90 m²
      • Kaal
    • Alteveerstraat

      7907 BH Hoogeveen (Venesluis)
      € 1.250 per maand
      • 75 m²
      • 2 kamers
      • Gestoffeerd
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Hoogeveen

    Hoogeveen is de grootste kern in de gelijknamige gemeente er wonen maar liefst ruim 38.300 mensen. Veel bedrijven hebben zich inmiddels ook gevestigd in Hoogeveen zoals: Philips, Kip Caravans, Fokker en Standard Electric. Deze bedrijven zorgen voor veel werkgelegenheid in Hoogeveen. Doordat er veel werkgelegenheid was, vertrokken veel mensen naar Hoogeveen, om te voldoen aan de toenemende vraag van woningen zijn er toen diverse nieuwbouwwijken uit de grond gestampt. In Hoogeveen zijn veel voorzieningen, hierdoor vervult Hoogeveen voor de omliggende dorpen een echte centrumfunctie. Wonen in Hoogeveen is erg fijn, dit omdat de wijken relatief ruim zijn opgezet. Gelukkig vind je er huurhuizen in alle soorten en maten. Weet u al naar wat voor soort huurhuis in Hoogeveen u op zoek bent? Dan kunt u dit ingeven met behulp van de selectiecriteria op Huurwoningen.

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Hoogeveen?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Hoogeveen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Hoogeveen mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Hoogeveen?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Hoogeveen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Hoogeveen beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Hoogeveen.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Hoogeveen

    De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.