Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    1

    Huurwoningen IJmuiden

    • Burgemeester Rambonnetlaan

      1972 SC IJmuiden (Natuurkundigenbuurt)
      € 1.190 per maand
      • 55 m²
      • 2 kamers
      • Kaal
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning IJmuiden

    Op zoek naar een huurwoning in IJmuiden? Op Huurwoningen vindt u een selectie van huurwoningen in deze stad. Maak gebruik van de filters, zodat u de woning vindt die voldoet aan uw voorkeuren. In de stad vindt u verschillende typen woningen, zoals eengezinswoningen, vrijstaande woningen en appartementen. IJmuiden is een havenstad in de provincie Noord-Holland. De stad heeft vier havens en vanuit IJmuiden vertrekt ook een veerboot naar Newcastle.

    IJmuiden is gelegen naast het natuurgebied Zuid-Kennemerland. Dit gebied bestaat uit duinen, bos en meren en is uitermate geschikt om te wandelen en te fietsen. In IJmuiden bevindt zich ook een groot strand dat uitgerust is met verschillende voorzieningen, waaronder strandtentjes. In IJmuiden vindt u zowel unieke, aparte winkels als de bekende ketens. In het centrum zijn ook vele gezellige restaurants en café's gevestigd. U kunt het aanbod huurwoningen in IJmuiden direct hiernaast bekijken.

    IJmuiden is per auto goed te bereiken via de autosnelwegen A9 en A22. De stad heeft uitstekende busverbindingen met onder andere Amsterdam en Haarlem. Dichtbij gelegen treinstations bevinden zich in Velserbosch Csij en Driehuis. Huurwoningen heeft al doel huurders en verhuurders bij elkaar te brengen. Bekijk hiernaast het aanbod huurwoningen in IJmuiden en vindt de woning die aan uw wensen voldoet.

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in IJmuiden?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in IJmuiden vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in IJmuiden mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in IJmuiden?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in IJmuiden. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in IJmuiden beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in IJmuiden.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • IJmuiden

    De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.