Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    1

    Huurwoningen Lekkerkerk

    • Nieuw

      Lorentzweg

      2941 VE Lekkerkerk (Wibautsraat en Lorentzweg)
      € 350 per maand
      • 65 m²
      • 4 kamers
      • 1959
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Lekkerkerk

    Het mooie dijkdorp Lekkerkerk is gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het heeft een uitstekende ligging waarbij u zowel dichtbij de natuur als bij grotere steden woont. Wilt u een huis huren in Lekkerkerk? Bekijk dan eens het aanbod op Huurwoningen. Wij bieden u handige zoekopties waarmee u bijvoorbeeld kunt aangeven wat voor soort huurwoning in Lekkerkerk u zoekt en wat u maximum te besteden bedrag is.

    In Lekkerkerk vindt u allerlei voorzieningen zoals winkels, restaurants en sportclubs. Er is ook een recreatiegebied en een ijsbaan. In de omgeving van het dorp kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Denkt u erover om in Lekkerkerk te gaan wonen en zoekt u een geschikte huurwoning? Bekijk dan eens het aanbod op Huurwoningen! Wij helpen u graag met het vinden van de huurwoning in Lekkerkerk die bij u past!

    Lekkerkerk is een uitstekende woonplaats voor mensen die graag tijd doorbrengen in de natuur, maar ook willen profiteren van de voorzieningen van de grotere steden. Bent u op zoek naar huurwoningen in Lekkerkerk? Dan bent u op Huurwoningen aan het juiste adres!

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Lekkerkerk?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Lekkerkerk vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Lekkerkerk mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Lekkerkerk?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Lekkerkerk. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Lekkerkerk beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Lekkerkerk.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Lekkerkerk

    De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.