Richard Berwald

29 jaar

Op zoek naar betrouwbare huurders?! Lees gauw verder!

€700 - €1250

Oproep geplaatst op 20 februari 2019 om 09:33

Beschrijving

Bij deze maak ik graag gebruik van de mogelijkheid om mijn motivatie aan jou duidelijk te maken. Samen met mijn vriendin huren we nu een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit doen we al geruime tijd en we hebben nooit een betaling gemist (Getekende verhuurdersverklaring op aanvraag). Wij zijn op zoek naar een andere woning, omdat we vanwege gezinsuitbreiding iets zoeken wat beter bij de omstandigheden past.

Nu wil ik meteen duidelijk maken dat ik niet volledig voldoe aan eventuele standaard eisen, daarom dat ik enige toelichting wil geven op de aan te leveren documenten. Daarmee hopende dat we kunnen aantonen dat we te vertrouwen zijn als huurders, maar ook prima kunnen voldoen aan de betalingsverplichting met visie op de lange termijn.

Vanuit mijn opgebouwde expertise en de contacten die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd ben ik in de zomer van 2018 gestart met mijn onderneming BW Recruitment.
Vanuit mijn onderneming verhuur ik me aan diverse bedrijven en heb ik me met enkele bedrijven contracten afgesloten. In eerste instantie voor de duur van drie maanden, waaronder ook mijn voormalig werkgever. In verband met de goede dienstverlening en de verrichte werkzaamheden zijn deze contracten verlengd en weet ik mij voor 2019 te verzekeren van opdrachten (zie bijlagen). Ik heb geen schulden, betalingsregelingen of achterstanden.

De mantelovereenkomst is op basis van zes maanden met optie tot verlenging bij goed presteren. Tot dusver zijn de resultaten goed en on-target, wat ook vanuit mijn huidige werkgever bevestigd zal worden.

Bij vragen hoor ik het graag en ben ik te bereiken op +31(0)6 33 689 482 of richard@bwrecruitment.nl

Kenmerken

Plaats
Huren in Nieuwerkerk aan den IJssel
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
4+ kamers
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Type huis
Huis huren
Bekijk aanbod
Huis huren Nieuwerkerk aan den IJssel

Kenmerken huurder

Voornaam:
Richard
Achternaam:
Berwald
Leeftijd:
29
Geslacht:
Man