Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    1

    Huurwoningen Obdam

    • Brederodelaan

      1713 BL Obdam (Nijenburglaan en omgeving)
      € 1.540 per maand
      • 64 m²
      • 3 kamers
      • Gemeubileerd
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Obdam

    Zoekt u een huurwoning in Obdam? Op Huurwoningen vindt u regelmatig een aanbod aan huurwoningen in Obdam. Door gebruik te maken van de filtercriteria vindt u snel de woning die aan uw wensen voldoet. U kunt bijvoorbeeld aangeven of u een nieuwbouwwoning zoekt of niet.

    Obdam is een plaats ten oosten van Heerhugowaard. De plaats heeft zijn eigen treinstation met goede verbindingen naar onder andere Hoorn en Amsterdam. In en rondom Obdam vindt u verschillende parken en een recreatiegebied. U vindt er ook een aantal winkels en scholen. Wilt u een huis huren in Obdam? Huurwoningen helpt u graag met het vinden van de geschikte huurwoning. Wij raden u aan gebruik te maken van de zoekopties.

    Obdam is een uitstekende woonplaats voor mensen die van rust, maar ook van de stad houden. Hoorn en Heerhugowaard liggen niet ver van de plaats af. Bekijk het aanbod huurwoningen in Obdam direct op Huurwoningen en wellicht vindt u vandaag de woning die bij u past!

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Obdam?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Obdam vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Obdam mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Obdam?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Obdam. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Obdam beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Obdam.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Obdam

    De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.