Appartement te huur gezocht Rotterdam

tot €800

Oproep geplaatst op 8 maart 2021 om 17:08

Beschrijving

Even voorstellen;
Mijn naam is Lisanne, 33 jaar oud en al ruim 13 jaar Rotterdammer. Ik woon al een aantal jaar aan het Pijnackerplein in het Oude Noorden. Een hele fijne plek waar ik aan gehecht ben geraakt. Nu wil mijn huurbaas (en tevens bovenbuurman) de woning terug voor eigen gebruik. Ik heb besloten om dit niet aan te vechten want een fijne woonsituatie is mij heel dierbaar.

Begin vorige maand (februari) ben ik begonnen aan de verkorte deeltijd Pabo Inholland. Ik mistte zingeving in mijn vorige baan en hoop als leerkracht een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij.

De opleiding duurt twee jaar. Daarnaast heb ik een overeenkomst met een schoolbestuur waar ik vanaf deze maand betaald aan het werk ga. Gezien ik één dag per week moet studeren en één praktijkdag heb, hou ik niet veel dagen over om een groots salaris binnen te harken. Gezien mijn financiële plaatje en het denken aan de toekomst probeer ik met alle positiviteit in te zetten op een woning met een huur onder de huurtoeslag grens (€ 752), het liefst in Rotterdam West of Noord.

Over mij als huurder; ik ben vriendelijk, communicatief, netjes en betrouwbaar en heb nog nooit verzaakt mijn huur te betalen. Op dit moment betaal ik een huur van € 775,- inclusief g/w/l.

Heeft u een woning beschikbaar en gunt u mij deze? Ik hoor graag van u!

Kenmerken

Plaats
Huren in Rotterdam
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
1+ kamer
Type bouw
Bestaande bouw
Type huis
Appartement huren
Bekijk aanbod
Appartement huren Rotterdam
Huis verhuren
Huis verhuren Rotterdam

Kenmerken huurder

Voornaam:
Lisanne