Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    2

    Huurwoningen Spijkenisse

    • Winston Churchilllaan

      3202 GN Spijkenisse (Schiekamp-Zuid)
      € 564 per maand
      • 21 m²
      • 1 kamer
      • 1965
    • Voorstraat

      3201 BB Spijkenisse (Kern)
      € 1.065 per maand
      • 26 m²
      • 2 kamers
      • Gemeubileerd
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Spijkenisse

    Bent u op zoek naar een huurwoning in Spijkenisse? Op Huurwoningen vindt u een uitgebreid aanbod aan huurhuizen in Spijkenisse. Spijkenisse is een stad in de provincie Zuid-Holland. In Spijkenisse vindt u zowel nieuwbouwwoningen als appartementen en eengezinswoningen in verschillende prijsklassen.</p>

    Huurhuizen Spijkenisse - Groen en stad

    In de omgeving van Spijkenisse is veel natuur te vinden. Er zijn veel stadsparken en rondom de stad kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Spijkenisse heeft een groot winkelcentrum waar ook veel gezellige restaurantjes en cafe's gevestigd zijn in het centrum van Spijkenisse en Schiekamp. Tevens is er een theater en een bioscoop. In het nabij gelegen Rotterdam kunt u uitstekend op stap gaan. U kunt Spijkenisse zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereiken. De stad ligt aan de afrit van de A15. Er is een metrolijn die in een half uur van Spijkenisse naar Rotterdam rijdt. Het uitgebreide busnetwerk verbindt de stad met andere steden en dorpen in de buurt.

    Aanbod woonruimte te huur Spijkenisse

    Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Spijkenisse. Met behulp van de filter criteria vindt u eenvoudig de huurwoning die aan uw eisen voldoet. Zoek je bestaande bouw in plaats van nieuwbouw in Spijkenisse? Het kan allemaal!

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Spijkenisse?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Spijkenisse vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Spijkenisse mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Spijkenisse?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Spijkenisse. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Spijkenisse beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Spijkenisse.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Spijkenisse

    De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.