5x de keukentrends van dit moment

In je huis is de keuken toch wel echt een eye-catcher. Het is niet alleen de plek waar maaltijden worden bereid, maar ook waar gezinnen samenkomen, vrienden worden ontvangen en herinneringen worden gemaakt. Heb jij wat hulp nodig bij inspiratie voor jouw keuken? Hier zijn de 5 meest trendy keukens van het moment!

1. Minimalistisch met wit marmer

Deze minimalistische keukenstijl straalt rust uit met zijn witte, marmeren en glanzende kasten en keukenblad. De toevoeging van planten brengt de ruimte tot leven en creëert een kalme sfeer. Hiernaast is een leuke extra een simpele, aangesloten bar, perfect voor informele diners of gewoon een praatje terwijl je kookt. Als je van een keuken houdt die er altijd spik en span uitziet, is deze stijl iets voor jou!

2. Retro

Klassiek is terug van weggeweest! Deze keukenstijl, geïnspireerd door stijlen uit de jaren 60/70/80, heeft een nostalgische sfeer. De stijl wordt gekenmerkt door warme kleuren, authentieke details en natuurlijke materialen. De geruite glazen kastdeurtjes voegen een unieke touch aan jouw keukenkastjes toe. En laten we vooral de klassieke handgrepen met hun ronde vormen niet vergeten, die zorgen voor detail.

3. Moderne, houten look

Een houten keuken zorgt meteen voor warmte, in elke stijl. Met diverse mooie houtsoorten en verwerkingsmogelijkheden is hout populairder dan ooit. Door hout te combineren met strak hoogglans materiaal, zoals op het werkblad, krijgt de keuken een moderne twist. Maak daarnaast gebruik van moderne keukenapparatuur, zoals ingebouwde spotjes en hanglampen, om een eigentijdse sfeer toe te voegen.

4. Neutrale tinten

Deze neutrale tinten brengen rust en warmte in je keuken. De keuken komt tot leven door de charmante barkrukjes en kleurrijke details, zoals een gevulde fruitschaal of een kleurrijk bosje bloemen. Met deze keukenstijl creëer je de perfecte setting voor het klaarmaken van een gezellig diner met vrienden.

5. Hotelbar chique

Deze trend geeft een luxe look & feel aan je keuken. Met donker marmeren platen is deze opvallende stijl niet te missen in je woonkamer. De donkerbruine kasten creëren een warm gevoel, terwijl de cognackleurige barkrukken en moderne bollampen een luxueus accent geven. Deze stijl combineert strakke lijnen met hoogwaardige materialen voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Perfect voor wie op zoek is naar een keuken met een tijdloos en chic design.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huurmarkt? Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn!

Gerelateerd nieuws

Lees ook