Even wegdromen? Bekijk deze drie paleizen op Huurwoningen.nl

bron: Huurwoningen.nl

Voor de meesten van ons zijn ze onbetaalbaar, maar eventjes wegdromen kan geen kwaad. Dit zijn drie absolute pareltjes uit het aanbod van Huurwoningen.

Wassenaarse weelde

Wassenaarse weelde

Deze prachtige villa uit 1917, genaamd Schouwenhoek, heeft acht slaapkamers, vier badkamers en een royaal stuk grond met een charmant tuinhuisje. De rietgedekte villa is benoemd tot Rijksmonument en ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het duingebied Meijendel. Voor 9000 euro per maand woon je in deze sprookjesachtige woning in Wassenaar.

Moderne Haagse villa

Moderne Haagse villa

Dit vrijstaande pareltje in de Haagse wijk Madestein is groot (500 vierkante meter), luxe en modern. Het is volop genieten met twee aan het water gelegen terrassen, een biljart- en filmkamer en een prachtige veranda met ingebouwde open haard en grill. En dat alles voor nog geen 8000 euro per maand!

Stijlvolle luxe in Nieuwerkerk

Stijlvolle luxe Nieuwerkerk

Deze smaakvolle villa ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel, tussen Rotterdam en Gouda. De woning heeft niet alleen een fantastisch zwembad, maar ook een designkeuken, state-of-the-art badkamers en een gigantische tuin met meerdere terrassen. Met een huurprijs van 6000 euro per maand is het ook nog eens de – hoe zeggen we dat voorzichtig? – minst dure van deze drie villa’s.

Gerelateerd nieuws

Lees ook