Er komt een hoop kijken bij het verhuren van een woning. Daarom worden al onze artikelen die in het kenniscentrum voor woningverhuur staan, geschreven én gecontroleerd door experts. Zo ben je goed geïnformeerd en kun je met een gerust hart je woning verhuren. Benieuwd wie onze experts zijn? We stellen ze graag aan je voor.

Wie zijn onze experts?

Huib Hielkema
Advocaat Huurrecht bij Hielkema&Co

Huib is advocaat huurrecht bij advocatenkantoor Hielkema&Co en werd uitgeroepen tot een van de beste huurrechtadvocaten van Nederland. Samen met zijn collega's zorgt Huib ervoor dat alle informatie over het huurrecht op Huurwoningen tot in detail klopt.

Lisa van Ligten
Auteur en content creator bij Huurwoningen

Lisa is sinds 2022 een content creator en schrijver bij Huurwoningen.nl, waar ze boeiende en informatieve stukken maakt over het huuraanbod. Met haar oog voor detail, liefde voor vastgoed en 3,5 jaar ervaring bij een makelaarskantoor, is het creëren van content voor huurwoningen.nl iets waar zij heel veel energie uit haalt en dit is terug te lezen in de stukken.

Elsje de Bie
Advocaat Huurrecht bij Hielkema&Co

Elsje is sinds 2011 actief als advocaat en voltooide in 2016 de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrechtadvocaten. Daarnaast is zij werkzaam als docent bij diverse onderwijsinstellingen. Met deze kennis controleert zij de informatie op Huurwoningen op juistheid en volledigheid.

Marjolein Scheeper
Advocaat Huurrecht bij Hielkema&Co

Marjolein is sinds 2015 werkzaam als advocaat bij Hielkema&Co en gespecialiseerd in het huurrecht. Samen met haar collega's zorgt ze ervoor dat alle artikelen uit het kenniscentrum woningverhuur op Huurwoningen tot in detail kloppen.

Coco Bronsgeest
Content creator bij Huurwoningen

Ontmoet Coco, de creatieve kracht achter alle designs van Huurwoningen.nl! Met haar onuitputtelijke creativiteit en oog voor detail, brengt ze de visuele aspecten van het platform tot leven en geeft ze het platform een visueel aantrekkelijke uitstraling!

Eva van der Vlies

Copywriter bij Huurwoningen

Eva is copywriter bij Huurwoningen.nl. Met een vlotte pen en een passie voor vastgoed, zorgt ze ervoor dat elk woord op het platform boeiend en overtuigend is. Haar deskundige en overtuigende teksten dragen bij aan een inspirerende gebruikerservaring op het platform, waar huurders hun perfecte thuis kunnen vinden.