Ervoor zorgen dat jij sneller en makkelijker een woning kunt vinden: dat is ons doel. Doordat woningaanbod verspreid staat over websites van makelaars is het voor veel woningzoekenden moeilijk om een huurwoning te vinden. Wij brengen al het woningaanbod, van zowel particuliere verhuurders als makelaars, samen op één overzichtelijke website.

Wat doen we?

Huurwoningen.nl brengt woningaanbieders en woningzoekenden bij elkaar. We zijn een marktplaats voor huurwoningen.

Waarom Huurwoningen.nl?

Uniek woningaanbod

Naast makelaars, plaatsen ook particuliere verhuurders hun woningen op Huurwoningen.nl. Deze woningen zijn vaak nergens anders terug te vinden, waardoor een groot deel van de woningen op onze website uniek zijn. Dit maakt de kans dat je een nieuwe woning vindt een stuk groter!

Automatische beschikbaarheidscontroles

Om er zeker van te zijn dat het aanbod op onze website actueel is, werken we als eerste woningplatform van Nederland met een automatische beschikbaarheidscontrole. Dit systeem controleert drie keer per dag automatisch de beschikbaarheid van de woningen op ons platform.

Gratis ondersteuning voor huurders én verhuurders

Naast het helpen bij het vinden van je nieuwe woning, bieden we ondersteuning bij alles wat hierbij komt kijken. Zo hebben we alle termen die de woningmarkt kent voor je uitgelegd in een handige begrippenlijst en schrijven we wekelijks nieuwsartikelen om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. We bieden deze extra ondersteuning ook aan verhuurders: op Huurwoningen.nl vind je een compleet kenniscentrum voor woningverhuur!

Reviews Huurwoningen.nl

We hopen je een goed beeld te hebben gegeven van wat wij doen om je zoektocht naar een woning makkelijker te maken! We snappen echter dat ervaringen van andere woningzoekenden belangrijk zijn om hier een nog beter beeld van te krijgen. Omdat we transparantie belangrijk vinden, vind je hier een overzicht van reviews over Huurwoningen.nl, afkomstig van externe platforms als Trustpilot en Klantenvertellen.

Wie zijn wij?

Het team van Huurwoningen.nl bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers met elk hun eigen expertise. Een team van developers zorgt ervoor dat alle onderliggende systemen van de website optimaal werken. Onze UX-designer houdt zich daarentegen bezig met de voorkant van de website: hij werkt elke dag aan een zo gebruiksvriendelijk mogelijk platform voor woningzoekenden en verhuurders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat onze website goed vindbaar is en schrijft relevante artikelen voor huurders en verhuurders.

Als woningzoekenden vragen hebben over het gebruik van ons platform staat onze klantenservice klaar om deze te beantwoorden. Dat doen ze telefonisch, maar ook via e-mail of WhatsApp. Onze afdeling relatiebeheer is er voor de woningaanbieder: zij zorgen voor een zo uitgebreid mogelijk aanbod en helpen makelaars en verhuurders bij het presenteren van hun woningaanbod en het vinden van geschikte huurders. Onze quality-manager controleert elke dag de beschikbaarheid van de woningen op onze website en waarborgt de kwaliteit van de woningadvertenties.

Kortom: we dragen stuk voor stuk ons steentje bij om de zoektocht naar een woning steeds een beetje makkelijker te maken!

Huurwoningen.nl is Sleutelsponsor van HomePlan

In Nederland hebben we het geluk dat we beschikking hebben over goede huisvesting, maar helaas is dit niet overal ter wereld vanzelfsprekend. Huurwoningen.nl vindt dat hier verandering in moet komen en is daarom Sleutelsponsor van Stichting HomePlan.

HomePlan bouwt huizen voor de allerarmsten in Zuidelijk-Afrika en Latijns-Amerika en draagt hiermee bij aan een betere toekomst. Bij elke woning die via ons platform verhuurd wordt, doen wij een donatie aan HomePlan. Zo levert een verhuizing hier in Nederland direct een bijdrage aan een beter thuis voor de allerarmsten in de wereld. Klik hier voor meer informatie.