Wij zijn pas tevreden als onze bezoekers dat ook zijn. We hechten daarom veel waarde aan reviews op externe platforms als Trustpilot en Klantenvertellen. Eerlijke reviews geven namelijk een eerlijk beeld over hoe goed wij het doen. En is er iemand ontevreden, dan lossen we dat netjes op. Daar kun je op vertrouwen.

Beoordelingen van woningzoekers

 • W. Doornbos , Zoetermeer
  12 juli 2020 22:00
  Veel aanbod op maat.

  Veel huizen kunnen bezichtigen door deze portal. Uiteindelijk ook een huisje kunnen bemachtigen

 • 2 juli 2020 22:00
  Goede service en communicatie

  Echt een prima ervaring gehad met huurwoningen.nl. Ook toen ik contact zocht met de klantenservice om een klein probleempje op te lossen werd er snel en daadkrachtig gehandeld, dit werd zeer vriendelijk naar mij gecommuniceerd. Chapeau voor de klantenservice van huurwoningen.nl!

 • Marjanne, Groningen
  30 juni 2020 22:00
  Makkelijk systeem

  Het werkt erg makkelijk en reageren gaat snel. Wel vind ik het vrij prijzig, zeker omdat sommige makelaardijen ook nog verwachten dat je bij hen ook inschrijft. De automatische updates waren erg prettig, hierdoor direct op de hoogte van het nieuwe aanbod.

 • 24 juni 2020 22:00
  Blijkbaar had ik mij met twee accounts…

  Blijkbaar had ik mij met twee accounts aangemeld (1 typfout in 1 van de accounts). Vervolgens met 1 account afgemeld. Blijkbaar werd er al een aantal maanden betaald voor het premium account, zonder dat er gebruikt van gemaakt had. Even gebeld en dit hebben ze direct netjes opgelost. Kortom een mooi compliment voor de service!

 • Hetty, Curacao
  14 juni 2020 22:00
  Dankzij huurwoningen.nl precies gevonden wat ik zocht!

  Heel prettig om via de email beschikbare woningen aangeboden te krijgen die voldoen aan de ingevulde zoekcriteria. Scheelt veel tijd met zelf zoeken op de site.

 • 14 juni 2020 22:00
  Huurwoningen.nl uitmuntend

  Huurwoningen.nl heeft mij uitmuntend geholpen om een woonruimte te vinden in Nijmegen, genoeg aanbod en ook echt naar mij wensen .

 • D. Wemeldinge
  12 mei 2020 08:00
  Goed en snel geholpen

  Snel een woning gevonden.

 • 20 mei 2020 02:00
  Schreef me in en week later een woning

  Schreef me in en een week later al een woning.
  Perfect.

 • M Deventer
  27 april 2020 22:00
  Betrouwbaar

  Prima, overzichtelijke website met betrouwbare woningen en snel contact met de makelaars/eigenaars van de woningen. Soms iets traag met woningen die al eigenlijk verhuurd zijn maar is pas vanaf >7dg dus ook te verwachten dan.

 • 17 mei 2020 22:00
  Fantastische site!

  Fantastische site! Snel en gemakkelijk een huis kunnen vinden! Heel content mee!

 • Door, Amsterdam
  28 april 2020 08:00
  Uitstekend

  Ik heb binnen twee weken een huurwoning gevonden. Doordat ik steeds de nieuwste woningen kreeg doorgestuurd, was ik er op tijd bij en heb ik snel een appartement gevonden.

 • 28 april 2020 08:00
  Overzichtelijk en makkelijk!

  Heel fijne service, aanbieding komen sneller in je mailbox dan andere huurwoningen websites. Het is de 19,95 euro per maand zeker waard! Ook contact leggen met makelaars gaat heel makkelijk.

 • Tatjana, Mierlo
  15 april 2020 08:00
  Geweldig

  Ik heb binnen 10 dagen een nieuwe woonplek kunnen vinden. Het ging allemaal sneller dan verwacht. Er is een breed aanbod aan woningen en je kunt overal op reageren. Er waren alleen wat huizen waar ik op had gereageerd waar ik niks meer van heb gehoord dit vond ik jammer. Maar dit kan natuurlijk ook komen door de omstandigheden die er nu zijn. Verder ben ik heel erg tevreden ik heb sneller dan verwacht een nieuw plekje voor mezelf kunnen vinden. Het is een top site.

 • 23 maart 2020 09:00
  Erg tevreden: binnen een maand een huis!

  Mijn vriend en ik hebben binnen een maand een woning gevonden via huurwoningen.nl. In deze maand hebben wij in totaal 6 bezichtigingen gehad. Een e-mail notificatie instellen en vervolgens heel snel reageren op nieuwe advertenties zorgt ervoor dat je redelijk vaak wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Een aanrader!

 • Angela, Dordrecht
  22 maart 2020 09:00
  Geen fake advertenties

  Ik heb mij op deze site ingeschreven en was even bang dat het vooral om abonnementsgeld te doen was en het lok advertenties waren.... maar nee na 3 dagen heb ik een appartement gevonden!! Zo ontzettend blij nu!!

 • 17 maart 2020 09:00
  Prima

  Prima, werkt goed en snel met mailen naar de verhuurder. Dan neemt die contact op. Binnen 2 weken een woning op precies de plek waar ik wilde. Geweldig

 • R Ruiten-Prins, Wieringerwaard
  18 maart 2020 21:00
  Zeer overzichtelijke website

  Veel keuze aan woningen, goed te vinden wat je zoekt, ook weer goed afmelden en goede feedback. Heel betrouwbaar gebleken.

 • 17 maart 2020 09:00
  Betrouwbaar en relevant

  In korte tijd veel relevante woningen via de mail zien binnenkomen. Allemaal voldeden ze aan de eisen die ik op de site had ingevuld en uiteindelijk binnen anderhalve week een appartement gevonden!

 • Huurwoningen op Klantenvertellen.nl
 • Huurwoningen op Trustpilot