Wij zijn pas tevreden als onze bezoekers dat ook zijn. We hechten daarom veel waarde aan reviews op externe platforms als Trustpilot en Klantenvertellen. Eerlijke reviews geven namelijk een eerlijk beeld over hoe goed wij het doen. En is er iemand ontevreden, dan lossen we dat netjes op. Daar kun je op vertrouwen.

Beoordelingen van woningzoekers

 • Door, Amsterdam
  28 april 2020 08:00
  Uitstekend

  Ik heb binnen twee weken een huurwoning gevonden. Doordat ik steeds de nieuwste woningen kreeg doorgestuurd, was ik er op tijd bij en heb ik snel een appartement gevonden.

 • 28 april 2020 08:00
  Overzichtelijk en makkelijk!

  Heel fijne service, aanbieding komen sneller in je mailbox dan andere huurwoningen websites. Het is de 19,95 euro per maand zeker waard! Ook contact leggen met makelaars gaat heel makkelijk.

 • Tatjana, Mierlo
  15 april 2020 08:00
  Geweldig

  Ik heb binnen 10 dagen een nieuwe woonplek kunnen vinden. Het ging allemaal sneller dan verwacht. Er is een breed aanbod aan woningen en je kunt overal op reageren. Er waren alleen wat huizen waar ik op had gereageerd waar ik niks meer van heb gehoord dit vond ik jammer. Maar dit kan natuurlijk ook komen door de omstandigheden die er nu zijn. Verder ben ik heel erg tevreden ik heb sneller dan verwacht een nieuw plekje voor mezelf kunnen vinden. Het is een top site.

 • 23 maart 2020 09:00
  Erg tevreden: binnen een maand een huis!

  Mijn vriend en ik hebben binnen een maand een woning gevonden via huurwoningen.nl. In deze maand hebben wij in totaal 6 bezichtigingen gehad. Een e-mail notificatie instellen en vervolgens heel snel reageren op nieuwe advertenties zorgt ervoor dat je redelijk vaak wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Een aanrader!

 • Angela, Dordrecht
  22 maart 2020 09:00
  Geen fake advertenties

  Ik heb mij op deze site ingeschreven en was even bang dat het vooral om abonnementsgeld te doen was en het lok advertenties waren.... maar nee na 3 dagen heb ik een appartement gevonden!! Zo ontzettend blij nu!!

 • 17 maart 2020 09:00
  Prima

  Prima, werkt goed en snel met mailen naar de verhuurder. Dan neemt die contact op. Binnen 2 weken een woning op precies de plek waar ik wilde. Geweldig

 • Elianne van der Linden, Rotterdam
  23 maart 2020 09:00
  Met een beetje toewijding kan je snel een huis vinden.

  Doordat huurwoningen de woningen van externe verhuurders aanbiedt, weet je nooit precies waar je op reageert. Maar als je gewoon reageert op alles wat binnen je voorkeuren valt, kan het snel gaan. Er zit een aantal externe verhuurders tussen die ook nog geld van je vragen, maar dat moet je niet doen hoor. Gewoon eerst de site van die verhuurder uitpluizen voor je gaat bezichtigen. Huurwoningen is verder heel gebruiksvriendelijk, werkt goed met de updates per mail, en niet super duur.

 • 17 maart 2020 09:00
  Betrouwbaar en relevant

  In korte tijd veel relevante woningen via de mail zien binnenkomen. Allemaal voldeden ze aan de eisen die ik op de site had ingevuld en uiteindelijk binnen anderhalve week een appartement gevonden!

 • R Ruiten-Prins, Wieringerwaard
  18 maart 2020 21:00
  Zeer overzichtelijke website

  Veel keuze aan woningen, goed te vinden wat je zoekt, ook weer goed afmelden en goede feedback. Heel betrouwbaar gebleken.

 • 8 maart 2020 13:08
  Huurwoningen vind ik echt een waardevolle en betrouwbare marktplaats voor verhuurappartementen.

  Huurwoningen vind ik echt een fantastisch medium omdat ik direct na het online zetten van de advertentie van mijn huurappartement heel veel reacties heb mogen ontvangen van serieuze zoekers. De meesten daarvan waren ook zeer betrouwbaar in de zin dat ze snel en netjes reageerden en ook snel afspraken maakten voor bezichtigen die ook meestal stipt werden nagekomen. Alle lof.

 • Jerome Vincendon
  17 maart 2020 09:00
  Top, vooral het feit dat je woningen op de kaart kan zoeken

  Je kan op een kaart view je zoekfilters instellen, waarna de kaart woningen toont die aan je zoekcriteria voldoen. Als je dan een beetje weet waar je wilt zoeken is het heel makkelijk om relevante woningen te zien. Enige minpuntje is dat ik af en toe het gevoel kreeg dat het aanbod wat achter liep, dan was de bezichtiging al geweest bijvoorbeeld.

 • 4 maart 2020 09:00
  Huurwoningen.nl is een handige manier…

  Huurwoningen.nl is een handige manier om je woning te huur aan te bieden. Gegarandeerd reacties en voldoende keuze uit zich kandidaat stellende huurders.

 • Ronald, Oss
  2 maart 2020 09:00
  Prima

  Informatie woningbeschikbaarheid was up to date. Contact verliep moeiteloos

 • 18 februari 2020 09:00
  Pima site om een huurwoning te vinden

  Pima site om een huurwoning te vinden. Ik kreeg een woning via huurwoning.nl aangeboden en na een paar uur had ik al contact met de verhuurder en binnen week was alles rond.

 • Yara Hensgens, Landgraaf
  2 maart 2020 09:00
  Altijd als eerste kunnen reageren!

  Door jullie snelle mailservice, was il bij zeker 20 appartementen het afgelopen half jaar als eerste met reageren. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik zelf heb kunnen kiezen tussen verschillende appartementen. Ik heb de beste gekozen en ben helemaal happy. Het enige minpuntje ia de prijs, dat mag toch wel een tientje minder.

 • 24 februari 2020 09:00
  In principe een positieve ervaring

  In principe een positieve ervaring, maar helaas toch gemerkt dat niet beschikbare woningen niet altijd even snel worden verwijderd

 • Coen, Arnhem
  25 februari 2020 09:00
  Makkelijk en geen gedoe

  Mooie foto’s, snel een afspraak kunnen maken, verhuurder goed bereikbaar.

 • 18 februari 2020 09:00
  Ik had op een woensdag gereageerd en…

  Ik had op een woensdag gereageerd en vrijdag had ik een huis en nog betaalbaar ook, helemaal top dit.

 • Huurwoningen op Klantenvertellen.nl
 • Huurwoningen op Trustpilot