Je nieuwe woning vind je op Huurwoningen

Maak jouw keuze:

BASIS

Gratis

  • Zoeken in het grootste woningaanbod
  • Je zoekprofiel(en) opslaan
  • Direct updates van nieuw woningaanbod
  • Reageren op woningen
  • Direct contact met verhuurders
  • Uitgebreide woningbeschrijvingen
  • Inzicht in aantal reacties op woningen

Meest gestelde vragen

Kan ik mijn premiumaccount op ieder moment opzeggen?

Ja zeker! Je kunt je premium abonnement op ieder moment opzeggen, bijvoorbeeld via de website. Hiervoor dien je in te loggen en via je account naar ‘mijn abonnement’ te gaan. Hier kun je zelf opzeggen. Je kunt natuurlijk ook altijd mailen naar info@huurwoningen.nl of bellen naar 010-7200730.

Wat doet Huurwoningen?

Huurwoningen is een online huurmarktplaats waar dagelijks duizenden verhuurders en woningzoekenden elkaar ontmoeten. Je vindt hier dagelijks het nieuwste aanbod van zowel particuliere verhuurders als makelaars. Daarnaast indexeren wij het aanbod van makelaars over heel Nederland. Uiteraard gaat dit aanbod eerst langs een strenge controle, en controleren wij de beschikbaarheid van de woningen.


Als woningzoekende kun je met een gratis basisaccount naar huurwoningen zoeken en mailalerts aanmaken. Met een Premiumaccount krijg je volledige toegang tot de advertentie, inclusief contactgegevens. Daarnaast kun je onbeperkt reageren en bezichtigingen inplannen.

Hoe maak ik een basis- of premiumaccount?

Je kunt een account aanmaken door je hierboven aan te melden voor een basis- of premiumaccount en de stappen te volgen. Op het moment dat je onbeperkt wilt kunnen reageren op huurwoningen heb je een Premiumaccount nodig. Je account bij Huurwoningen komt tot stand nadat we je aanmelding per e-mail hebben bevestigd.

Ik heb interesse in een woning op Huurwoningen

Huurwoningen is zelf geen verhuurder of makelaar. De woningen die op onze website te zien zijn, worden aangeboden door particuliere verhuurders of makelaars. Daarnaast zoeken wij in het aanbod van makelaars door heel Nederland om een zo volledig mogelijk aanbod te hebben.

Voor toegang tot de contactgegevens van deze verhuurders, waarmee je rechtstreeks contact kunt opnemen, dien je een Premiumaccount te hebben bij Huurwoningen.

Waar kan ik terecht met vragen over mijn account of abonnement?

Je kunt zowel telefonisch als online contact opnemen met onze klantenservice. Vul het online contactformulier in of stuur een e-mail naar info@huurwoningen.nl of bel 010-7200730 voor een direct antwoord op je vraag (maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur). 

Voor vragen over een huurwoning, dien je contact op te nemen met onze particuliere verhuurders of makelaars. Hiervoor heb je een Premiumaccount nodig.

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij Huurwoningen en wanneer wordt er geïncasseerd?

De volgende betaalmogelijkheden worden door ons ondersteund:

  • iDEAL
  • Creditcard

Na de proefperiode van 14 dagen wordt het abonnement automatisch verlengd. Het abonnementsgeld wordt aan het begin van jouw abonnementsmaand afgeschreven. De periode van deze maand is terug te vinden in jouw account. Je dient er zelf zorg voor te dragen dat we het abonnementsgeld kunnen incasseren.